Predstavljena knjiga "PLANIRANјE I PROGRAMIRANјE – PUT DO KVALITETNE NASTAVE" na Sajmu knjiga

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Sali "Vasko Popa" na 67. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu predstavlјena je knjiga "PLANIRANјE I PROGRAMIRANјE – PUT DO KVALITETNE NASTAVE" u izdanju Službenog glasnika. U pitanju je priručnik za nastavnike u prvom razredu.

Tim povodom, o knjizi su govorili dr Snežana Paravinja Škrbić, Katarina Milošević, dr Andrijana Šikl Erski, Radmila Šorgić i  Goran Dujković.

O knjizi "PLANIRANјE I PROGRAMIRANјE – PUT DO KVALITETNE NASTAVE" :

Savremena metodička dostignuća nameću potrebu za kreiranjem publikacije koja daje praktičnu razradu i konkretizaciju višeslojnog teorijskog metodičkog okvira. Ovim priručnikom omogućeno je postizanje detalјnijeg uvida u planiranje i programiranje vaspitno-obrazovnog rada u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja i vaspitanja. Nastavnik koji je dobro pripremlјen za izvođenje časa ostvariće sve predviđene cilјeve i ishode i efikasno sprovesti nastavni proces kako ne bi propustio realizaciju nekih važnih elemenata časa.

Pogledajte šta su sagovornici rekli o knjizi:

(Telegraf.rs)

Video: Mladen Šarčević o Velikom atlasu Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA