Utorak na štandu Lagune

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sajamski dani brzo protiču i svaki dan je prilika za nove susrete sa omiljenim autorima.

U utorak 22. oktobra na štandu Lagune od 13 sati svoju knjigu „Planeta talenata“ će potpisivati dr Aleksandar Ignjatović Pertini. Ovaj izuzetni vodič namenjen je svima koji žele da otkriju svoj talenat ili da pomognu u njegovom otkrivanju kod drugih, bilo da su u pitanju sportisti, umetnici, vaspitači, studenti, mladi preduzetnici ili drugi koji teže ličnom i profesionalnom razvoju.

Od 17 sati pisac Uroš Petrović i ilustratorka Ana Grigorjev predstavljaju svoju zajedničku knjigu „Začarana sprava“, prelepo ilustrovanu bajku o važnosti hrabrosti i prijateljstva.

Od 18 sati svoju prvu knjigu u izdanju Lagune, „Sedef-magla“, potpisivaće Dragoljub Stojković. Ovo je priča o ženi koja se usudila da puca na kralja.

Druženje sa piscima u utorak završavamo u 18.30 kada će svoje knjige potpisivati Vanja Bulić, čije knjige rado čitaju sve generacije. Najnoviji roman Vanje Bulića „Sinajski testament“ napeta je drama sa nekoliko misterioznih ubistava koja se razrešava u gudurama Gornjačke klisure, u srušenom manastiru Blagoveštenje...

POPUSTI NA SAJMU KNJIGA NA ŠTANDOVIMA LAGUNE

Svi naslovi Lagune na Sajmu knjiga biće sniženi 15% (ili sa članskom kartom Kluba maksimalno 20%). Popust će se uvećavati u zavisnosti od broja knjiga, pa će tako za kupovinu 3–5 knjiga ići dodatnih 10%, za kupovinu 6–8 knjiga 15% i za kupovinu 9 i više važiće dodatnih 20% popusta. Na Laguninim štandovima u halama 1 i 4 važe i omiljene akcije čitalaca „3 za 499“ i „3 za 999“.

Specijalni popusti i akcije na štandu Delfi knjižara

Kao i prethodnih godina, na štandu Delfi knjižara u Hali 4 važe sjajni popusti na sve knjige domaćih i stranih izdavača: za kupovinu 1–4 knjige popust je 15%, 5–8 knjiga – 20%, 9 i više knjiga – 25%. Uz flajer sa Laguninog štanda imate i dodatnih 5% popusta na snižene cene. Na sve artikle iz gift asortimana, kao i na društvene igre, važiće popust 20% . Čitaoce očekuju i posebne akcije za naslove u Laguninom izdanju – „3 za 999“ dinara i „3 za 499“ dinara.

Evo i najtraženijih naslova od početka Sajma:

  • „Stranac u šumi“, vladika Grigorije
  • „Tajne zanata“, Miroslav Mišković
  • „Ubistvo za prezauzete“, Toni Parsons
  • „Ljubav u doba kokaina“, Simonida Milojković
  • „Bečki roman“, Dragan Velikić
  • „Sve što znam o ljubavi“, Doli Olderton
  • „Ostrvo stakla“, Trejsi Ševalije
  • „Pisma Mileni“, Franc Kafka
  • „Najviši dar“, Paulo Koeljo i Henri Dramond
  • „Palata“, Goran Petrović
  • „Sveti rat za Carigrad“, Aleksandar Tešić

Sa prijateljima Lagune obezbedili smo poklone uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga i kupovinu u knjižarama tokom Sajamskih dana.

Partner Lagune na ovogodišnjem Sajmu knjiga je Banca Intesa, a Laguni su se pridružili i brojni sponzori: Henkel, Sarantis, Esi, Nescafe, DexyCo, Avon, L’Oreal, Generali.

Vidimo se na Sajmu knjiga!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA