Iva Štrljić promovisala novo izdanje svoje knjige "Voleti u Beogradu": Ceo prihod od prodaje ide Zvečanskoj

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumica Iva Štrljić promovisala novo izdanje knjige "Voleti u Beogradu" u Skupštini grada Beograda, a kako je naglasila, ceo prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Tačnije, Zvečanskoj.

"Puno mi je srce što Vas vidim. Ono što želim da kažem, ovo ne pričam zbog sebe zato što bi bilo neukusno da bih to zbog sebe pričala, nekom pričam sa jednom kranje dobrom namerom. Ja sam odlučila da ceo prihod od ove knjige poklonim Zvečanskoj, zato što mislim da je njima nekako ljubav najpotrebnija", navela je Iva Štrljić.

Video: Promocija knjige Voleti u Beogradu Ive Štrljić

Promociji knjige, koju je objavila izdavačka kuća "Službenik glasnik", su pored Ive Štrljić prisustvovali Suzana Mančić i Petar Arbutina, koji su bili jedni od govornika, Marijana Mićić, ministri u Vladi Srbije Zoran Gajić i Dejan Ristić...

Video: Promocija knjige Voleti u Beogradu Ive Štrljić u Skupštini grada Beograda

Takođe, bio je glumac Sloba Stefanović, koji je otpevao brojne pesme kao što su "Zvižduk u 8", "Beograde" i druge. Takođe, pevali su i mališani i hora "Čarolija".

O knjizi "Voleti Beograd"

"Voleti u Beogradu" je zbirka priča koja je sklopljena kao kaleidoskop: svaka od pripovesti događa se u jednoj gradskoj ulici ili je pak za nju neraskidivo vezana. Junaci ovih priča su obični ljudi koje ljubav ili strast iz korena menjaju.

Šarmantne i ljupke, priče Ive Štrljić podsetiće vas na ljude koje ste voleli kao i ulice u kojima ste se sretali. "Voleti u Beogradu" je knjiga koje će vas naterati da zaplačete, nasmejete se i uzdahnete, ali i da više poštujete i cenite prijateljstvo i ljubav, jer mnoge veze i brakovi propadaju ne zbog nedostatka ljubavi, već zbog manjka prijateljstva.

Video: Iva Štrljić o knjizi Voleti u Beogradu, Kasandri, seriji Krunska 11

(Telegraf.rs)

Video: "Dancing Queen: ABBA Simphonyc Tribute Show" u mts Dvorani: Orili se hitovi grupe ABBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA