Delfi knjižare slave 15. rođendan! Poklanjaju popust od 25% na ceo asortiman

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripremite se za proslavu jubileja! Delfi knjižare i Lagunini klubovi čitalaca postoje već 15 godina. Za deceniju i po izgrađen je najveći lanac knjižara ne samo u našoj zemlji nego i u regionu koji trenutno broji 44 knjižare i nastavlja da raste i raduje sve ljubitelje knjige i čitanja.

Upravo zbog velikog jubileja, Delfi organizuje akciju za sve čitaoce!

Posetite svoju omiljenu knjižaru Delfi od 13. do 15. septembra 2024. i uživajte u jedinstvenom popustu od 25% na ceo asortiman! Popust možete iskoristiti za kupovinu Laguninih knjiga, i drugih izdavača, kao i knjiga na stranim jezicima. Možete odabrati nešto iz sjajne ponude gift asortimana, kupiti najnovije i najaktuelnije društvene igre domaćih i stranih dobavljača, a posebno preporučujemo: „Marš na Drinu“, „Rat za Prsten“, „Igra prestola“, „Kutna Hora: Grad srebra“, „Dominion“, „Rat u Zemlji čuda“, „Visoki napon (dopunjeno izdanje)“, „Dolina vetrenjača“ i mnoge druge.

Ukoliko ste propustili, ovo je sjajna prilika da nabavite hitove domaće i svetske književnosti u izdanju Lagune: novi roman Jua Nesbea „Kralj Usa“, „Bečki roman“ Dragana Velikića, izuzetnu „Priču o Kini“ istoričara Majkla Vuda i mnoge druge, ili neku od sjajnih mangi kao što su serijali „Ja sam heroj“ Kenga Hanazave, „Komi ne ume da komunicira“ Tomohita Ode, „Sani“ Taija Macumota i druge.

Akcija važi i na sajtu delfi.rs. Popust je fiksni i ne može se kombinovati sa ostalim akcijama i popustima. Popust se ne može koristiti za kupovinu ulaznica, poklon kartica/vaučera, magazina Nedeljnik, IQOS uređaja, udžbenika, ploča, CD-ova, plastičnih i papirnatih kesa.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Stara zgrada Glavne železničke stanice poznata je po ovom rimskom broju: Umete li da ga pročitate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA