Nova knjiga iz čarobnog serijala Akademija sirena – "Kora i Iskra" u Vulkančiću

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vulkančić je pripremio uzbudljivu morsku pustolovinu – upoznajte čitav jedan magični svet u novom romanu iz fantastičnog serijala Akademija sirena Džuli Sajks!

Kora i Iskra, nova knjiga iz pera voljene autorke priča o jednorozima i šumskim stvorenjima, oduševiće sve one koji veruju u magična prijateljstva. Kora voli sva morska stvorenja, ali postoji nešto neobično u vezi sa životinjama koje uništavaju koralni greben u Staklenom okeanu. Kora i Iskra otkrivaju krivca – sluge s mačevima koje se umnožavaju. Našavši se pred njihovim oštrim čeljustima, Kora i Iskra su se zapitale da li su ipak zagrizle više nego što mogu da progutaju?

U izdanju Vulkančića možete pronaći još jednu knjigu iz istoimenog serijala Ajla i mehurić. Autorka Džuli Sajks stoji i iza serijala Akademija jednoroga, pa se tako u prodaji mogu pronaći i sledeća izdanja: Izabel i Oblačak, Lejla i Plesač, Olivija i pahulja, Ava i Zvezdana, Skarlet i Plamena, Sofija i Duga.

Prelep dečji roman Akademija sirena: Kora i Iskra, za decu uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA