Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljena knjiga "Bajke: Trećih sedam" Uroša Petrovića

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nadam se da će i uz "Bajke: Trećih sedam" mnogo dece početi da čita, i mnogo roditelja shvatiti da je čitanje deci pred spavanje jedno od najdragocenijih metoda za povezivanje. Čitanje bajki je fantastičan način za provođenje vremena sa decom, izvor nezaboravnog zajedničkog iskustva", rekao je, između ostalog, autor

  • 0
Najavljen 18. Kids fest, Uroš Petrović Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Iz izdavačke kuće Laguna su danas saopštili da je knjiga "Bajke: Trećih sedam" autora Uroša Petrovića od danas dostupna na ćirilici, latinici i engleskom jeziku.

Kako je navedeno, kao i prethodne dve knjige „Bajke: Prvih sedam“ i "Bajke: Drugih sedam", i ove bajke su osmišljene da "zainteresuju decu, a oslanjajući se na bogate ilustracije, dete može i samo da ih razrađuje, obogaćuje i domaštava".

"Nadam se da će i uz "Bajke: Trećih sedam" mnogo dece početi da čita, i mnogo roditelja shvatiti da je čitanje deci pred spavanje jedno od najdragocenijih metoda za povezivanje. Čitanje bajki je fantastičan način za provođenje vremena sa decom, izvor nezaboravnog zajedničkog iskustva", rekao je, između ostalog, autor.

Knjiga "Bajke: Prvih sedam" proglašene su za najbolju knjigu iz oblasti književnosti za decu na Novosadskom sajmu knjiga 2023. godine.

I knjiga "Bajke: Drugih sedam" napravila su veliki uspeh kao jedna od "najčitanijih knjiga za decu".

Knjige Uroša Predića godinama su među najčitanijim naslovima književnosti za decu i mlade, a njihovi prevodi su objavljeni u Italiji, Grčkoj, Češkoj, Rumuniji, Sloveniji, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji, ističe Laguna

I ovu knjigu, kao i prethodne dve, ilustrovao je Aleksandar Zolotić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Predstavljena knjiga "Tesla – duh, delo, vizija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA