Vreme čitanja: oko 1 min.

Promocija knjige "Dvadeset minuta Luja XIX" Čedomira Antića 27. juna

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi "Dvadeset minuta Luja XIX" 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske

  • 1
Laguna Foto: Promo/ Laguna

U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao je drevne istraživače, Franke na Balkanu, nastanak svetskih carstava, otkrio da li je ideja o stvaranju velike srpske države ikada bila ostvariva, kakve su se zavere kovale i ko je u njima učestvovao, kako su funkcionisale strane službe i doušnici na domaćem prostoru, a predstavio je i značajne ličnosti koje su imale fascinantne sudbine.

Promocija knjige "Dvadeset minuta Luja XIX" biće održana u četvrtak 27. juna od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC, Kralja Milana 48.

O knjizi će, pored autora, govoriti Predrag J. Marković, profesor Univerziteta i direktor Instituta za savremenu istoriju, Bojan B. Dimitrijević, istoričar i naučni savetnik u Institutu za savremenu istoriju, i Dubravka Dragović Šehović, urednica.

Dobro došli!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA