Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi serijal edukativnih knjižica za najmlađe "Razmrdajte vijuge" u prodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Knjige pune aktivnosti za unapređivanje logičkog razmišljanja

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Izbor knjiga uz koje odrastaju generacije Vulkančić je obogatio novim uzbudljivim edukativnim serijalom Razmrdajte vijuge i tri nova naslova – "Dinosauri", "Pod morem" i "Mašine" – za sve radoznale devojčice i dečake. Proverite i usavršite logičko razmišljanje vašeg deteta kroz raznovrsne zadatke!

Ove divne knjige sa fluorescentnim detaljima preporuka su za sve mališane koji vole more i interesuju se za život u okeanima, žele da se upoznaju sa svetom dinosaura ili su zainteresovani za princip rada različitih mašina.

Uz ove knjige sa pregršt zabavnih zadataka mališani mogu vežbati matematiku i otkriti mnogo zanimljivih činjenica. Uz to, unapređivaće logičko razmišljanje odgovarajući na pitanja, pronalazeći reči u tražilici, spajajući tačkice, uočavajući razlike, bojeći scene, povezujući parove…

Razmrdajte vijuge uz ove knjige pune različitih aktivnosti. Vežbajte matematiku i logičko razmišljanje uz zabavne zadatke i otkrijte mnoge zanimljive činjenice o dinosaurima.

Odgovorite na pitanja, pronađite reči u tražilici, spojte tačkice, uočite razlike, obojte scene, povežite parove i još mnogo toga.

Mališani će istovremeno učiti o bogatom i raznolikom svetu morskih stvorenja, razvijati interesovanje za paleontologiju, saznati osnovne informacije o različitim vrstama mašina, uključujući građevinske mašine, avione, automobile i istraživati njihovu funkciju, razvijajući interesovanje za tehnologiju i inovacije.

Knjige iz serijala Razmrdajte vijuge za decu uzrasta od pet do sedam godina potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA