Objavljena knjiga priča Milana Kundere "Smešne ljubavi"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Istinski književni virtuoz Kundera u knjizi uklanja iz ljubavi i seksa ozbiljnost, u koju su obično prerušeni. Situacije se razvijaju iz nesporazuma ili iz umeća obmane i pretvaranja, na kojima se zasniva erotska igra", saopštila je Laguna

Izdavačka kuća Laguna saopštila je da je objavila knjigu ljubavnih priča češkog pisca Milana Kundere (1929-2023) "Smešne ljubavi".

"Istinski književni virtuoz Kundera u knjizi uklanja iz ljubavi i seksa ozbiljnost, u koju su obično prerušeni. Situacije se razvijaju iz nesporazuma ili iz umeća obmane i pretvaranja, na kojima se zasniva erotska igra", saopštila je Laguna.

Kako je navedeno, u "Smešnim ljbavima" u igri auto-stopa dvoje ljubavnika pretvaraju se da se ne poznaju, učitelj u češkom gradiću glumi pobožnost da bi zaveo devojku, a u jednoj priči vešt obmanjivač se neprestano šali sa ljudima.

"Kunderine ljubavne priče nisu samo zabavne, one istovremeno otkrivaju često brutalne i poražavajuće istine ljubavnog iskustva", istaknuto je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA