Kada se u jednoj knjižari susretnu ubica i kćerka njegove žrtve

 
  • 0

Uskoro iz štampe izlazi roman "U velikoj perionici" autorke Sofi Dol, uzbudljiva priča o nesvakidašnjim protagonistima. Knjigu možete kupiti sa specijalnim popustom od 20% ukoliko prilikom kupovine na sajtu ukucate kod telegraf

O tragičnim događajima koji su u centru ovog romana saznajemo iz perspektive ubice i kćerke njegove žrtve.

Kada na ekranu ugleda poznato lice književnice u usponu, radnik Gradskog zelenila neočekivano se suočava sa svojom prošlošću. Odslužio je kaznu za zločin počinjen pre trideset godina, i sada vodi uredan život u malom gradu. Međutim, od trenutka kada dozna da je književnica ćerka njegove žrtve, i da za pet dana dolazi u lokalnu knjižaru da potpisuje knjige, bivši robijaš će se suočiti sa neočekivanim i silovitim unutrašnjim previranjima: u sredini koja je i banalna i opresivna, sa strepnjom će iščekivati sudbonosni i neumitni susret licem u lice...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Kontrast izdavaštvo (@kontrast_izdavastvo)

"U velikoj perionici" počiva na tragičnim događajima iz autorkinog života. Sofi Dol (1965), francuska glumica i književnica, kroz lik mlade spisateljice postavlja mnoga pitanja o hrabrosti, ljubavi, sigurnosti i procesu isceljenja, a samo jedno od njih glasi: može li pisanje biti lek za traumu?

Roman je dostigao veliku popularnost u Francuskoj, i osvojio je prestižnu Evropsku nagradu za književnost. U Srbiji je knjiga objavljena uz podršku programa Kreativna Evropa, u okviru projekta Govorite li ženski? Knjigu je prevela Melita Logo-Milutinović.

Knjigu možete kupiti sa specijalnim popustom od 20% ukoliko prilikom kupovine na sajtu ukucate kod telegraf.

Kao i uvek, prilikom poručivanja možete napisati posvetu, a Kontrast će je odštampati na prvoj stranici knjige koju poručujete. Na taj način, knjiga postaje unikat.

Takođe, ukoliko želite da izbegnete troškove poštarine, možete nas posetiti izdavača i u kancelariji u Kralja Milutina 37/17 (VI sprat) i knjigu kupiti na licu mesta.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA