Haos zbog poznatog glumca na takmičenju, morala je da reaguje i policijia

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Timoti Šalame pojavio se na takmičenju njegovih "dvojnika"

Američko-francuski glumac Timoti Šalame pojavio se na takmičenju organizovanom na Menhetnu, zbog čega je policija morala da premesti takmičenje na drugu lokaciju, prenosi Gardijan.

Okružen obezbeđenjem, Šalame je pozirao sa svojim "dvojnicima" koji su bili obučeni u kostime Vili Vonke, glavne uloge koju je glumac igrao u filmu i Pola Atreida "Dina".

Događaj je bio reklamiran na flajerima širom Njujorka, dok je obećana nagrada za pobednika iznosila 50 dolara.

Nekoliko minuta nakon što je takmičenje počelo, a sam glumac se pojavio, policija je naredila velikoj grupi takmičara da odu iz Vašington skver parka dok su organizatori dobili kaznu u iznosu od 500 dolara zbog "nedozvoljenog takmičenja u kostimima".

Najmanje jedan od takmičara je priveden sa lisicama, iako policija nije saopštila odmah razlog zbog kog se to dogodilo, dok su ostali učesnici otišli na novo mesto kako bi se takmičenje nastavilo.

Učesnike kostimirane u glumca pitali su o planovima sa Kajli Džener, sa kojom se navodno glumac zabavlja.

Publika je izabrala pobednika iz Stejten Ajlanda Majlsa Mičela koji je bio obučen u ljubičasti kostim Vili Vonke ii bacao slatkiše iz kofera gomili mladih obožavaoca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pijani vozači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA