"Tuc-muc, ali prođosmo": Pobednički tim Potere nadigrao Tragača i osvojio ogroman novac

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

U najnovijoj epizodi kviza Potera, takmičarski tim je dokazao da su volja i znanje dobitna kombinacija. Meč je bio napet do poslednjeg trenutka, a takmičarski tim je uspeo da odbrani čak 870.000 dinara protiv Tragača Milorada Milinkovića. Članovi ekipe, svaki sa jedinstvenom pričom i zanimljivim životnim iskustvom, pokazali su da je snaga u zajedništvu i hrabrosti da se suoče sa izazovom.

Budući kolega Tragača Milinkovića, Andrija Krivokapić, student nekada istorije a sada režije, već sada radi na svom prvom dokumentarnom filmu, i prvi je odmerio znanja sa Tragačem. Koliko je bila neizvesna borba prvog takmičara i Tragača najbolje ilustruje izjava voditelja Memedovića: ”Tuc-muc, ali prođosmo”.

Takmičar Željko Grošeta, diplomirani pravnik u penziji, učesnik je kvizova još od 1977. kada ga je čuveni srpski i jugoslovenski glumac i televizijski voditelj Mića Orlović podstakao da se otarasi treme.

Potera Printskrin: RTS

Treća je pred Tragača izašla Lidija Knežević, diplomirana inženjerka građevinarstva. Lidija je sve vreme svojim šarmom i dobrotom bila u centru pažnje, a može se reći i da je ”ukrala slavu” celom timu, s obzirom da je odbranila višu sumu od čak 600.000 dinara i najviše doprinela zajedničkoj kasi. Predstavljajući se u studiju, naglasila je da je pred penzijom i da želi da živi mirno, u skladu sa prirodom, da vozi biciklu, čita i “bleji”, što bi rekli mladi. Harizmatična takmičarka bila je spremna i da zapeva u duetu sa voditeljem Jovanom Memedovićem.

Potera Printskrin: RTS

Aleksa Jerković, sveže diplomirani ekonomista, u kviz dolazi na nagovor porodice koja veruje u njega i smatra da ima neophodno znanje za susret sa Tragačima. On je to poverenje i opravdao i priključio se timu u poslednjoj, zajedničkoj igri protiv Tragača Milorada Milinkovića.

Udruženim snagama Tragača su pobedili lako i ubedljivo, vrativši ga čak četiri puta. Pratite Poteru jer nikada ne znate ko bi mogao da stane nasuprot Tragača u sledećoj epizodi Potere – možda baš neko iz vašeg okruženja!

(Telegraf.rs)

Video: Marija Veljković emotivno o Milki Canić: "Meni je žao što je nju publika znala samo po "dobro veče""

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA