Nikad viđena situacija u kvizu Najslabija karika: Od deset penala samo jedan gol

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najnoviju epizodu popularnog kviza Najslabija karika obeležila je nikada do sada viđena situacija. Naime, u finalnoj rundi u kojoj se igra „na penale“, takmičari sve do poslednje sekunde nisu dali ni jedan tačan odgovor. Pobedu je ipak odneo Miodrag Popović, „teži“ za 243 000 dinara.

Ništa manje napeta od svih prethodnih, i ova epizoda Najslabije karike delovala je potpuno normalno, sve do krajnje neobične poslednje runde. U finalu kviza ostaju dva takmičara koji naizmenično odgovaraju na po 5 pitanja voditelja Nikole Koje, a pobednik je onaj koji na kraju runde ima više tačnih odgovora. Ipak, upravo su ti tačni odgovori ono što je nedostajalo ovoj rundi.

Nikola Koralić iz Sremske Mitrovice i Miodrag Popović iz Beograda, muku su mučili sa svim pitanjima u poslednjoj rundi. Nikola je prvi stigao do neverovatnog niza od pet netačnih odgovora, a onda je došao red i na Miodraga i njegovo poslednje pitanje.

Nismo saznali šta bi se desilo da ni on na peto pitanje nije znao odgovor, jer je nakon kratkog razmišljanja uspeo da u memoriji pronađe odgovor na to: „Kako se zvao jedini svetski šampion u šahu sa Kube?“. Dobio je čestitke od voditelja i saigrača, a za uzvrat poručio samo: „Deset penala, jedan gol“.

Iako je ovo bio najduži niz netačnih odgovora u finalnoj rundi ovog kviza, Miodrag je ipak uspeo da kući odnese osvojeni fond od 243 000 dinara. Na samom kraju, poručio je jedno:

„Budućim takmičarima bih poručio prvo da budu opušteni, neka što češće govore banka, osim ako se ne dogovore drugačije i mislim da je poenta da budu pošteni!“

(Telegraf.rs)

Video: Nakon 15 godina ponovo otvorena škola u Popoviću i to za 7 učenika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA