"Terrifier 3" stigao u bioskope: Kontroverze i šokantne reakcije publike već na premijernim projekcijama

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dugoočekivani horor nastavak Terrifier 3 juče je počeo svoje bioskopsko prikazivanje, a već je izazvao snažne reakcije na prvim projekcijama širom sveta. Nakon što su prethodna dva filma postala poznata po ekstremnim scenama nasilja i reakcijama gledalaca koji su napuštali bioskope ili povraćali, Terrifier 3 nije izuzetak.

Na premijeri u Velikoj Britaniji, devet osoba napustilo je bioskop pre završetka uvodne scene, dok je jedan gledalac povraćao već u prvih deset minuta filma. Video reakcija publike sa jedne od premijernih projekcija, objavljen na YouTube-u, prikazuje gledaoce kako žmure, gledaju film kroz prste ili zgroženo reaguju na scene. Osim što neki gledalci napuštaju salu na samom početku, dve osobe su se onesvestile tokom projekcije u Australiji, a hitna pomoć je pozvana u Čikagu.

Režiser Damien Leone u intervjuu za JoBlo izjavio je:

-Garantujem da će prvih pet minuta biti vrlo kontroverzno, ali to čak nije ni vrhunac. Zato sam odlučio da ovaj film moram samostalno da režiram, jer je jednostavno previše lud. Ako ste mislili da je drugi deo bio ekstreman, još ništa niste videli.

Radnja filma prati Sijenu (Loren LaVera) i Džonatana Šoa (Eliot Fulam), koji su u prethodnom nastavku preživeli napad jezivog klovna Arta (David Hauard Tornton). Nakon traumatičnih događaja, pokušavaju da nastave normalan život, ali Art se vraća, spreman na novu krvavu osvetu, baš u vreme praznične sezone.

Glavni glumac David Hauard Tornton, koji tumači klovna Arta, izjavio je da su neke scene bile toliko uznemirujuće da ih je jedva snimio, skoro povraćajući na setu. Pored njega, u filmu glume i Loren LaVera, Eliot Fulam, Samanta Skafidi, Kris Džeriko i Margaret En Florens.

Terrifier 3 u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim bioskopima širom zemlje. Ulaznice su u prodaji, a sudeći po interesovanju i dosadašnjim reakcijama publike, mesta će se brzo popuniti.

Za one koji traže ekstremno filmsko iskustvo koje će testirati njihove granice – Terrifier 3 ih čeka. Pripremite se na jezivu noć i saznajte da li možete da izdržite do kraja bez skretanja pogleda.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Srbija i Turska potpisale 11 sporazuma u prisustvu presednika Vučića i Erdogana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA