Poznato je kada i gde će biti premijera novog filma Miloša Bikovića "Izolacija"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Isčekivanju je došao kraj - od danas je počela prodaja karata za svečanu premijeru filma „Izolacija“ koja će se održati 29. oktobra u Sava Centru, a karte su u prodaji na svim tickets prodajnim mestima, na biletarnicama Sava Centra, kao i online.

Ova misteriozna i dinamična filmska priča, pod rediteljskom palicom Marka Backovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, vodi nas u zabačenu naučnu stanicu, smeštenu u napuštenim šumskim dubinama, u koju stiže istraživač Jovan (Miloš Biković), kako bi se bavio proučavanjem divljih životinja. Njegov beg od civilizacije, međutim, biva brutalno prekinut nizom stravičnih i na prvi pogled neobjašnjivih događaja. Našeg najuspešnijeg glumca Miloša Bikovića gledaćemo u potpuno jedinstvenoj priči koja ga dovodi na granicu paranoje i beznađa.

Pored Bikovića sjajnu glumačku ekipu čine Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović, Alisa Lacko.

Ovu originalnu i nesvakidašnju filmsku priču kao koscenarista potpisuje i Marko Jocić, a autorski deo ekipe čine i direktor fotografije Ðorđe Stojiljković, montažerka Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, kao i kostimografkinja Jelena Đorđević.

Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Wolf productions stoje iza ovog filmskog projekta, koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.

Od 31. oktobra film „Izolacija“će se naći u bioskopima širom zemlje i regiona, a distribucija filma je poverena Art Visti.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš Biković o filmu "Bauk": Uloga Savinog oca je metaforična

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA