Stiže novi sitkom "Hotel", glavnu ulogu igra Nikola Đuričko: Producent Marko Lekić za Telegraf otkriva detalje

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Krenulo je snimanje nove serije "Hotel", u kojoj će glavnu ulogu igrati poznati glumac Nikola Đuričko, a koja će se emitovati u proleće 2025. godine na televiziji "Prva".

U ovom ostvarenju igraće takođe Suzana Lukić, Nataša Aksentijević, Miloš Đorđević, Semir Gicić, Aleksandar Meda Jovanović, Nina Čudić, Andrija Dabanović i mnogi drugi.

U pitanju je komedija, koju će režirati Ivan Marinović. Iza ovog projekta stoji produkcijska kuća "Sublot", koja je radila na uspešnoj seriji "Popadija" i šou programu "Reci 8".

Serija Foto: Petar Šapić

Kreatori serije "Hotel" su Zoran Lisinac i Jelena Volf Lisinac, dok je producent Marko Lekić, s kojim smo imali priliku da popričamo o ovoj komediji koja nas očekuje.

"Pa mogu da vam kažem da radimo jedan veliki i ozbiljan projekat. 15. epizoda od po 45 minuta. Na proleće sledeće godine, "Prva" televizija. U prime time-u, nova hit serija. Ja sam svojevremeno najavio tako i "Popadiju", naše prvo čedo "Sublot" produkcije. Onako uvereno i sigurno. I svi su me pitali, dobro, kako veruješ da je ta prva sezona, nešto potpuno drugačija. Ja koristim sportsku terminologiju, jer ceo život i ja sam sam u treningu, i volim da se takmičim, tako da sam sad potpuno siguran da imam novu hit seriju, seriju "Hotel"", rekao je na početku razgovora producent Marko Lekić.
  • Kako je došlo do ideje da se napravi serija "Hotel"? Možete nam nešto malo o čemu se radi?

Došlo je od mojih partnera, bračnog para Lisinac, Jelena Lisinac-Volf i Zoran Lisinac, koji su koproducenti. On je kreator, njih dvoje su kreatori ovog dela "Hotel". "Hotel sa tri zvezice" je tačan naziv serije. Cela peripetija je oko samog hotela i dešavanja unutar hotela, gde se zaposleni bore da osvoje tu četvrtu zvezdicu, famoznu, i uđu u čuvenu uniju evropskih hotela. Da li će oni to uspeti ili ne, gledaoci će videti nakon 15. epizoda.

Serija Foto: Petar Šapić
  • Kako ste se došli do toga da angažujete Nikola Đurička i kako je on pristao da bude ovog projekta?

Nikola Đuričko sam po sebi jeste jedna od najvećih zvezda, ako ne i najveća zvezda sa ovih prostora. Meni kao producentu i mom timu je naravno da čast da imamo takvu zvezdu i da je uopšte angažujemo. Prvo, dopalo mu se, svidela mu se cela ta energija oko ovog projekta i prihvatio je da učestuje u njemu.

  • Osim na Nikolu Đurička, na koga još treba obratiti pažnju? Ko još će glumiti u ovoj seriji?

U ovoj seriji je fenomenalna Suza Lukić (Suzana Lukić, prim.aut), koju znamo i iz serije "Popadija". Gumiće Nataša Akcentijević, takođe, koja je igrala i u seriji "Popadija". Miloš Đorđević, Semir Gicić, Andrija Dabanović, Nina Čudić i mnogi drugi. Kasting je fenomenalan, zagarantovana je komedija, a to je ono što je najbitnije.

  • Serija "Popadija" je odlično prošla. Koliko je sličan humor serije "Hotel" sa serijom "Popadija"?

Pa znate kako, slično i nalik, znači 45 minuta kao i "Popadija", hajde da kažemo, ali opet situaciona komedija. Ali opet "Hotel" će biti dosta brža sekvenca, mnogo više promena će imati nego "Popadija" i samim tim biće dinamičnije. Videćete, mislim, najbolje je publika da proceni. "Popadija" jeste imala fenomenalan uspeh, ali mislim da će "Hotel" biti još bolji.

  • Kada će publika moći da vidi seriju "Hotel"?

Serija "Hotel" nam stiže na male ekrane na proleće sledeće godine.

  • Pored srpske premijere, da li ćete plasirati seriju i na strana neka tržišta?

To sve zavisi od uspeha ovde, nadamo se da da. Videćemo posle kakva je politika "Prve" televizije, jer se emituje na njoj, mi smo izvršna produkcija. Naravno da bismo voleli. Ako doživi dobar uspeh ovde, a verujem da hoće, onda prosto negde možda i pokušamo da izađe preko.

Kompletan intervju sa Markom Lekićem pogledajte na snimku ispod teksta.

Video: Producent Marko Lekić o seriji Hotel, u kojoj glavnu ulogu igra Nikola Đuričko

(Telegraf.rs)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA