Film "Megdan: Između vode i vatre" prvi prikazan u obnovljenoj Plavoj dvorani Sava centra

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Film Megdan prvi prikazan u obnovljenoj Plavoj dvorani Sava centra

Sportska drama "Megdan: Između vode i vatre" imala je beogradsku premijeru u Sava centru, kao prvi film koji je prikazan o renoviranoj Plavoj dvorani, u kojoj se prisutnima poklonila autorska i glumačka ekipa.

Glumci "Megdana" Viktor Savić, Nina Seničar, Enis Bešlagić i drugi, zatim MMA borci Dušan Džakić i Vaso Bakočević, kao i reditelj Todor Čapkanov i scenarista i producent Aleksa Balašević nagrađeni su višeminutnim ovacijama i aplauzima gledalaca.

Publika u skoro ispunjenoj dvorani je sa zanimanjem ispratila film u kome Savić igra nekadašnju vaterpolo zvezdu, sada čuvara u noćnom klubu, koji kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja.

Pre projekcije crvenim tepihom na ulazu u dvoranu su pred brojnim znatiželjnicima prošli i glumci Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Gavranić, Jovana Balašević, kao i njena i Aleksina majka Olivera Balašević, a ugođaj je upotpunio koncert trep sastava THCF.

"Megdan" je letos imao svetsku premijeru na Filmskom festivalu u Napulju, a zatim je prikazan na Sarajevo film festivalu i Filmskim susretima u Nišu, gde je na oba mesta osvojiopobrao simpatije, ali i nagrade publike.

Iza "Megdana" stoje producentske kuće Megdan film, Paskaru prodakšn (Pascaru Production), Slajs (Slice) i Telekom Srbija, a kako je najavljeno film ulazi u bioskope 26. septembra i neće ga pratiti serija.

Video: THCF otvorio premijeru filma Megdan

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pogledajte kako izgleda nova autobuska stanica u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA