Džemper koji je u "Prijateljima" nosio Metju Peri prodat na aukciji za 6.400 dolara

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Džemper koji je u američkoj TV seriji "Prijatelji" nosio glumac Metju Peri, koji je preminuo pre skoro godinu dana, prodat je za šest puta veću cenu od procenjene na aukciji organizovanoj povodom 30. godišnjice popularnog sitkoma.

Aukcijom su obuhvaćeni kostimi koje su nosili glavni glumci i poznati gosti, nameštaj i rekviziti iz Central Parka - mesta gde se grupa često okupljala na ekranu, prenosi Skaj Njuz.

Perijev džemper, polo stila, koji je u seriji Prijatelji nosio kao lik Čandlera Binga prodat je za 6.500 dolara, za oko šest puta veći iznos od aukcijske procene.

Peri je nosio taj džemper u sceni u kafiću gde Čandlerova verenica Monika (Kurtni Koks) potvrđuje da neće menjati svoje prezime u Bing.

U seriji Prijatelji, koja se emitovala od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine, glumili su Dženifer Aniston, Kurtni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank, Dejvid Švimer i Metju Peri.

Aukcija je organizovana nekoliko nedelja pre prve godišnjice Perijeve smrti, koji je preminuo 2023. godine u 54. godini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kortni Koks na klaviru svira temu iz serije "Prijatelji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA