I zvanično, Koraima Tores stiže u Beograd! Legendarna Kasandra ulazi u "Igru sudbine"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, stiže u Beograd u nedelju 22. septembra kako bi se priključila ekipi popularne serije Igra sudbine kao specijalni gost.

Iz perspektive produkcije Film Plus Pictures i Prve televizije, Koraimin dolazak je strateški potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi Igra sudbine.

Glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju, otkrila je oduševljenje celokupne ekipe:

Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik I emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u Igru sudbine, svi su bili za. Iako nam se često čini da smo dostigli maksimum što se tiče serije, naša produkcija uvek pronađe način da iznenadi publiku. Ovaj spoj starog i novog, glumice koja je obeležila jedno vreme i moderne serije koja dominira sadašnjim tržištem, sigurno će oduševiti i nove i stare gledaoce.” – izjavila je glumica Aleksandra Belošević.

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja Kasandre devedesetih godina, Koraima je 1997. posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

Igra sudbine zaslužuje samo premijum kvalitet jer to je ono što naša publika u Srbiji očekuje. Moj zadatak kao producenta je da osluškujem reakcije publike i pratim šta ona traži, a dovesti Koraimu Tores, ikonu televizijskih sapunica, bio je logičan korak napred. A ovo je tek početak! Već od novembra ugostićemo neke od vodećih evropskih zvezda u sferi sapunica čime ćemo dodatno podići kvalitet i privući pažnju gledalaca ne samo u Srbiji, već i širom regiona.” – izjavio je producent Nikola Burovac.

Koraima Tores će u Beogradu boraviti tri dana. Njena prisutnost na setu serije izaziva ogromno interesovanje, a više detalja o njenim aktivnostima očekujte ovih dana.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    20. septembar 2024 | 11:38

    Jel dolazi i njena baba Dorinda?

  • Nele

    20. septembar 2024 | 11:38

    A Randu?

  • Даросава

    20. septembar 2024 | 12:19

    Хааааххаааааххааааа! Па ти што су је гледали пре тридесет година су ала рахметиле. Разахатленисали су се по Српским гробљима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA