Al Paćino ispričao urnebesnu priču kako se snimala scena venčanja u "Kumu 1"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Kum" je jedna od najpopularnijih filmskih franšiza svih vremena. U ovom ostvarenju briljirao je i Al Paćino u ulozi Majkla Korleonea.

Jednom, prilikom gostovanja u emisiji voditelja Dejvida Letermana, čuveni glumac prisetio se urnebesne priče kako se snimala scena venčanja u "Kumu 1", koji je režirao Frensis Ford Kopola.

"Bila je scena u "Kumu 1", ako se neko seća, kada se Majkl, mladi Majkl, ženi na Siciliji i mora da baca slatkiše (narodu). To je tradicija, italijanska tradicija. I onda Frensis kaže: "Dobro, Al. Ovo je stvar, dodaš statkiše, odeš do raznih ljudi, i onda odvedeš devojku koja ti je žena, i igraš valcer, i odeš u auta. Ja kažem: "Frensis, hoćeš da pričam na italijanskom sa ovim ljudima da kažem, ja ne govorim italijanski"", rekao je Al Paćino i nasmejao publiku.

Glumac je nastavio priču:

"On (Frensis Ford Kopola) kaže: "Nije važno, reci šta god...Ššta god da radiš, ja ću se pobrinuti za to kasnije. Samo igraj valcer sa devojkom"", preneo je Kopoline reči Paćino i dodaje:

"Ja kažem: "Frensis, ne znam kako da igram valcer"", rekao je Al Paćino i opet nasmejao publiku u studiju.

Glumac je nastavio sa pričom:

"On (Frensis Ford Kopola) me gleda i kaže: "Uradi nešto. Pomeraj se sa devojkom, nije važno, samo se pomeraj, drži je, okreni je nekoliko puta. Imam kameru gore, nije važno, ulazi u auto i odlazi. Rekao sam, Frensis, ja ne vozim."", rekao je Al Paćino i opet nasmejao publiku u studiju.

Pogledajte snimak:

Podsetite se i scene venčanja iz "Kuma 1":

Video: Kum opleo: Al Paćino đuska tokom džoginga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    11. septembar 2024 | 20:20

    Najbolji film ( trilogija) ikada. Obozavam Al Pacina u toj ulozi kao i velikane Marlon Brando , Robert de Niro, Mia Farou... ali Majkl ne simbol Kuma! Nezaboravno , uvak aktuelno i divni Coppola

  • oliver mandić

    11. septembar 2024 | 19:10

    smejem se smejem se ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA