Posle četiri decenije, čuveni film "Gunisi" dobija nastavak

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Filmski klasik "Gunisi" ("The Goonies") dobija nastavak nakon 40 godina, u kojem će glumiti originalna postava iz osamdesetih.

Produkcija bi mogla da počne sledećeg leta, a film bi bio u bioskopima 2026. ili 2027. godine.

"Dugo se priča o ponovnom pokretanju "Gunisa", ali je konačno dato zeleno svetlo da se nastavi. Plan je da počnemo da razvijamo ideje za nastavak sledećeg leta, sa mogućim datumom objavljivanja 2026. ili 2027. godine. Original je toliko kulturološki značajan, da Varner Bros znaju da moraju da ga isprave. Verovatno će se glavne zvezde vratiti, ali mogućnosti za nastavak su beskrajne. Tim koji će započeti rad na projektu je veoma uzbuđen", naveo je izvor.

Original iz 1985. zasnovan je na priči Stivena Spilberga i pratio je avanture u potrazi za blagom grupe dece iz Gun Doksa u Astoriji.

U njemu su glumili Šon Ostin i Kori Feldman, koji sada imaju 53 godine, i koji su igrali likove Majkija i Mauta, i Džoš Brolin (56) koji je igrao Majkijevog starijeg brata Brenda.

Džef Koen (50), koji je igrao Čanka, sada je advokat u oblasti zabave, dok je Ke Huj Kvan (53), koji je igrao Dejtu, osvojio Oskara 2023. za film "Sve svuda odjednom" nakon oko 30 godina odsustva od glume.

Bivša NFL zvezda Džon Matušak, koji je umro 1989. u 38. godini, igrao je deformisanog Lenjivca.

(Telegraf.rs/The Sun)

Video: Stanković: Izazov u seriji "Sablji" je bio izbalanisirati činjenice sa elementima fikcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA