"Ta slava i taj uspeh, to je mač sa dve oštrice": Dajana Gudić o filmu "Impuls"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nakon premijere u Americi, publika u Srbiji može da pogleda film "Impuls", u kojem glavnu ulogu igra glumica sa naših prostora Dajana Gudić. U intervjuu za Telegraf.rs, govorila je ovom ostvarenju.

  • Kako je došlo do ideje da se napravi ovaj film?

Pa tako što sam u Holivudu već 11 godina i jednostavno shvatila sam da moramo da uradimo film o tome što se u stvari tamo dešava svakodnevno, znači ta slava i taj uspeh, to je mač sa dve oštrice i ne možemo samo da mislimo da je to nešto divno i prelepo. Jednostavno, ljudi koji žele da se bave tim, treba da znaju šta se tamo stvar dešava i da budu spremni.

  • Film je završio i na platformama, bio je i na Apple-u i na Prime Video. Da li planirate nastavak eventualno filma ili da napravite seriju čak?

Pa, može se desiti da napravimo nastavak. Film je bio i dalje na Apple TV i na Prime Video. Mnogo mi je drago što izlazi na Balkanu. To je onako pozitivno, pozitivno. Čini me baš srećnom. Film je u Americi  prošao mnogo dobro. Prvi sedam danas je bio u top 100 filmova akcije svih vremena.

Video: Dajana Gudić za Telegraf.rs o filmu Impuls

  • Kakvi su vaši planovi? Planirate da nastavite u Holivudu i da li planirate da snimate filmove i u Srbiji?

Pa da, moj plan je da nastavim, da se bavim baš ovim poslom koji sam konačno pronašla sa svojom strast. I kao glumica i producentkinja već imam mnogo ponuda. Kada se ovo završi, rekla sam da ću da sednem i da odlučim šta dalje.

  • Eto, pomenuli ste i posao producentice, producentice jednog novog filma gde glumi Ališa Silverstoun. Što možete da kažete o tome?

Pa jeste, ja radim sa Yield Productions, jedna predobra producentska kuća koja se bavi baš dosta nezavisnim filmovima. Dakle, baš sam ushićena za taj projekat.

  • Da, i jedno pitanje, koji recept dajete našim glumcima za uspeh u Holivudu?

Naši glumci samo treba da veruju u sebe. Previše sam upoznala mlade ljude sa velikim snom koji su se razočarali vratiti u svoje zemlje posle Hollywooda, samo zato što nisu nastavili. Samo nastavite i uspećete.

(Telegraf.rs)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA