VIktor Savić proglašen glumcem treće večeri "Filmskih susreta"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Viktoru Saviću pripalo je najviše glasova publike, tako da je postao glumac treće večeri Filmskih susreta u Nišu, i to za glavnu ulogu u filmu "Megdan: Između vatre i vode". On je tako stekao moguućnost da postane najomiljenijih glumac ovogodišnjeg fesitvala.

- Ceo život sam spremao za ovaj film jer od kad pamtim ja sam u nekom treningu. To je bio rukomet 10 godina, košarka pet godina, fudbal, karate, vožnja rolera, snouborda. Nije mi teško da se bilo kom sportu prilagodim, što moja karijera i pokazuje igrao sam i fudbalera i košarkaša, sada je došao trenutak da igram MMA borca. Za tri treninga Zoran Bačulov uspeo je da me spremi. To je meni ostvarenje sna, jer sam kao klinac odrastao na takvim filmovima poput „Karate kida“ i maštao sam da jednog dana glumim u jednom takvom filmu. Zahvaljujući Aleksi ta želja mi se ostvarila - istakao je Savić na konferenciji za medije.

Posle Niša, svečana premijera filma „ Megdan“ će biti 24. septembar u Sava centru, a dva dana nakon toga kreće u bioskope širom zemlje i regiona. Distribucija filma je poverena "Art visti".

(Telegraf.rs/niskevesti.rs)

Video: Aleksa Balaševića o prvom filmu, porodici i ocu: "To su bili njegovi poslednji dani"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA