Završeno snimanje serije "Miholjsko leto"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dvanaest epizoda "Miholjskog leta" očekuje nas početkom sledeće godine na Prvom programu RTS-a

Pala je poslednja klapa na snimanju nove humorističke serije „Miholjsko leto" u koprodukciji Radio-televizije Srbije i "DTS studios". Kreator serije je Ivan Lalić, a režiju potpisuju Ivan Stefanović i Dejan Karaklajić.

Radnja "Miholjskog leta" odvija se u domu za stara lica. Da se i na takvom mestu kroje dugoročni planovi, uz humor i bajkovite situacije, pokazaće nam ekipa serije koju čine Svetozar Cvetković, Slavko Štimac, Anica Dobra, Cvijeta Mesić, Jovan Belibrković, Maja Mandžuka i mnogi drugi...

Poigravanja, problemi, učenje, spletkarenje nisu strani ni ljudima u trećem dobu. Naravno, dominira životno iskustvo koje je tu da bi se podelilo sa mlađima. "Na mladima svet ostaje, ali na starima svet postaje", kaže glumac Svetozar Cvetković I dodaje: „Kad smo krenuli da radimo u glavi sam imao nešto što se dešavalo '74. godine prošlog veka, a to je jedan izvanredan film Gorana Paskaljevića koji se zove "Zemaljski dani teku". Jedan je od najemotivnijih filmova, i imao sam sve vreme osećaj da je to omaž filmu koji je nekako zaboravljen, a sniman je u prostoru koji se zove dom penzionera, staraca. Film je izazvao je strašno dobar efekat kad se pojavio".

U žanru koji nazivaju "dramedi", mešanjem drame i komedije, junaci priče pokazaće nam zašto stari zapravo ne žele da budu večno mladi.

„Bilo je neverovatno iskustvo snimati ova dva i po meseca. Bio je to kao neki, neću da kažem odmor, jer ipak smo radili - ali i ispred i iza kamere ekipa je bila fenomenalna“, kaže glumac Jovan Belibrković.

Dvanaest epizoda "Miholjskog leta" očekuje nas početkom sledeće godine na Prvom programu RTS-a.

(Telegraf.rs)

Video: Turturo: Zbog starih filmova sam se zaljubio u američku kinematografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA