Glume Šerbeždija, Marko Janketić... Pogledajte trejler za film "Pontonovo srce" i spot za pesmu "Oldtajmer"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ove godine publika će moći da pogleda film "Pontonovo srce" reditelja Senada Šahmanoviča, romantičnu komediju u kojem glume Rade Šerbedžija, Marko Janketić, Momčilo Otašević, Marija Labudović, Mišo Obradović, Dubravka Drakić, Dejan Đonović, Jadranka Mamić, Stevan Vuković..

Kako se navodi, priča prati paralelno nekoliko likova. Dedu, kojeg igra Rade Šerbedžija, automehaničara, kojeg glumi Marko Janketić, i mladu glumicu, koju tumači Maša Labudović.

Scenario je napisao Antonio Gabelić, režija je poverena Senadu Šahmanović, a producent je Miro Radošević.

"Imamo te tri priče. Posebna priča je o dvoje koje glume Marko Janketić i Maša Labudović. To su dva sveta koji će se spojiti. U pitanju je da kažemo jedna romantična komedija sa nekim lepim, toplim ljudskim odnosima i nekako vidim i da članovi ekipe i po reakciji glumaca da je svima jako zanimljivo, da su zadovoljni što su deo projekta i posebno delim zadovoljstvo ja sa njima", rekao je za RTCG režiser Šahmanović.

Objavljen je trejler, koji možete da pogledate:

Takođe, tu je i pesma iz filma "Pontonovo srce", koja nosi naziv "Oldtajmer", koju izvodi reper Random. Napravljen je i spot.

Poslušajte:

(Telegraf.rs/rtcg.me)

Video: Turturo: Zbog starih filmova sam se zaljubio u američku kinematografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA