Bjelogrlić o Siniši Paviću: "Pamtiću ga kao pametnog i pristojnog čoveka, koji je uvek bio na pravoj strani"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

"Početak mog glumačkog života vezan je upravo za ovog značajnog pisca, i to sam uvek smatrao svojom velikom privilegijom", izjavio je poznati glumac i reditelj

Od velikog Siniše Pavića, koji je nažalost preminuo, oprostio se i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji je igrao u seriji "Bolji život", koju je napisao čuveni scenarista.

Ono što je u srpskom pozorištu započeo Nušić, a u TV formatu transformisali Radivoje Lola Đukić i Novak Novak svojim delima, Siniša Pavić je zaokružio i isklesao kao neizbrisiv pečat zlatnog doba jugoslovenske i srpske televizije 80ih i 90ih godina.

Siniša je svakako i nesporno najznačajni srpski televizijski pisac.

Vlasnik britke i duhovite misli. Njegove rečenice glumci su izgovarali lako, jer su bile tačne i gadjale pravo u centar.

Početak mog glumačkog života vezan je upravo za ovog značajnog pisca, i to sam uvek smatrao svojom velikom privilegijom. Pamtiću ga kao delikatnog, odmetenog, pametnog i pristojnog čoveka, koji je uvek bio na pravoj strani”, izjavio je Dragan Bjelogrlić.

(Telegraf.rs)

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1235

    16. avgust 2024 | 16:08

    A tebe će pamtiti kao nasilnika i siledžiju koji napada samo starije jer na svoju generaciju nesme da udari.

  • bole

    16. avgust 2024 | 17:41

    Šta to znači na pravoj strani, opet neko politikanstvo, jel to znači gazimo preko mrtvih i dalje zbog ličnih interesa. Bolje je ćutati nekada

  • Dend

    16. avgust 2024 | 19:56

    Mislim da g.Bjelogrlić nije taj koi može da daje ocenu ko je na čijoj strani jer da ne podsećam srpsku jevnost zašto je g.Bjelogrić odbio neke srpske projekte kao i na čijoj je on strani ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA