Kejt Blanšet su pitali koliko je bila plaćena za ulogu u "Gospodaru prstenova": Odgovor je šokirao

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatno

"Gospodar prstenova" je jedna od filmskih serija sa najvećom zaradom svih vremena, i to od 2,9 milijardi dolara širom sveta. Ali, prema rečima Kejt Blanšet, to ne mora da znači da su glumci zaradili lepu platu za učešće u filmskoj trilogiji Pitera Džeksona.

Tokom emisije "Gledajte šta se dešava uživo" u utorak uveče, voditelj Endi Koen pitao je Blanšet za koji film je dobila najveću platu. "Mislim da je to verovatno "Gospodar prstenova"", pretpostavio je Koen.

"Da li se šališ na moj račun?" Blanšet je odgovorila i šokirala. "Ne, niko ništa nije plaćen da snimi taj film."

Kada ju je Koen pitao da li je dobila nešto što se pojavila u pozadini čuvenog filma, Blanšet je odgovorila: "Ne, ništa. Želela sam da radim sa tipom koji je snimio "Braindead"", nastavila je ona, misleći na Džeksona i njegovu zombi komediju iz 1992. godine, koja je objavljena kao "Dead Alive" u Severnoj Americi.

Blanšet je glumila u Džeksonovoj trilogiji "Gospodar prstenova" kao Galadriel, kraljevsku vilenjakinju u Srednjoj zemlji koji poseduje moćne magične sposobnosti. Oskarom nagrađena glumica ponovila je svoju ulogu u rediteljskoj filmskoj seriji "Hobit", prekvelu "Gospodara prstenova".

Podsetimo, Orlando Blum, koji igra Legolasa, rekao je da je plaćen samo 175.000 dolara za sva tri filma iz triologije "Gospodar prstenova".

"U osnovi sam dobila besplatne sendviče i morala sam da čuvam [vilenjačke] uši", rekla je Blanšet o svojoj plati "Gospodara prstenova"

Kasnije je rekla: "Žene ne dobijaju mnogo koliko mislite da jesu."

(Telegraf.rs/Variety)

Video: (ANKETA) Evo šta su izabrali građani Beograda: Hari Poter ili Gospodar prstenova?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA