Čuveni fudbaler Roj Kin dobija svoj film: Poznata je i radnja

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako je navedeno, čuvenog sportistu će igrati irski glumac Eana Hardvik

Čuveni fudbaler Roj Kin, nekadašnji igrač Mančester Junajteda i reprezentacije Irske, dobiće svoj film. Kako je navedeno, čuvenog sportistu će igrati irski glumac Eana Hardvik.

U filmu, koji nosi ime "Saipan", glumiće i Stiv Kugan, i to selektora Irske Mika Mekartija.

Radnja ovog ostvarenja se bazira na incidentu iz stvarnog života doveo je do svađe između Kina,koji je tada bio kapiten irskog tima, i selektora Makartija tokom priprema za Svetsko prvenstvo 2002. godine u Japanu, a Roj je na kraju poslat kući.

"Saipan" će režirati Lisa Baros D'Sa i Glen Lajburn, a scenario će napisati Pol Frejzer. Snimanje će početi ovog leta, a film se očekuje za 2025. godinu.

"Sledeće godine publika će konačno moći da iz prve ruke iskusi svađu između Roja Kina i Mika Makartija i zašto je to označeno kao "najgora priprema za kampanju za Svetsko prvenstvo ikada". Tako smo uzbuđeni što će Lisa Baros D’Sa i Glenn Lajburn režirati ovu kultnu priču sa našom jednako kultnom glumačkom ekipom", naveli su producenti, piše NME.

(Telegraf.rs)

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA