Robert Dauni Džunior se vraća u Marvel i šokirao fanove: Igraće jednog od najvećih negativaca

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Volim da igram komplikovane likove. Nova maska, isti zadata", rekao je Rober Dauni Džunior dok su fanovi počeli da skandiraju njegovo ime

Robert Dauni Džunior potvrdio je da će se vratiti u Marvelovu franšizu kako bi igrao Dr Duma (Dr Doom), jednog od najvećih negativaca, u predstojećem filmu "Osvetnici: Sudnji dan" ("Avengers: Doomsday").

Glumac je šokirao fanove na panelu Comic-Con hale H u San Dijegu tako što je uklonio masku među grupom figura sa kapuljačama koje su nosile maske negativca iz stripa.

"Volim da igram komplikovane likove. Nova maska, isti zadata", rekao je Rober Dauni Džunior dok su fanovi počeli da skandiraju njegovo ime, piše NME.

Dauni Džunior je ranije bio deo franšize kao Ajronmen (Iron Man), počevši od 2008. godine. Glumio je u 10 drugih filmova, a poslednji put smo mogli da ga vidimo u nekom Marvelovom ostvarenju jeste u onom "Osvetnici: Kraj igre" ("Avengers: Endgame") iz 2019. godine.

Braća Ruso će se takođe vratiti u Marvel kako bi režirali "Osvetnici: Sudnji dan". Datum izlaska filma još nije potvrđen.

(Telegraf.rs)

Video: Ako ne po Spajdrmenu, Hulku i Ajronmenu, po ovome ćemo zauvek pamtiti Stena Lija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA