Zvezde naše kinematografije na jednom mestu: Zavirite na set serije "Miholjsko leto"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Serija će se emitovati na RTS-u

U koprodukciji RTS-a i DTS Studios u toku je snimanje serije "Miholjsko leto", koja će imati 12 epizoda i emitovaće se sledeće godine na kanalu RTS 1. Tokom ovih dana snimale su neke od scena, a na setu smo zatekli zvezde naše kinematografije poput Anice Dobre, Slavka Štimca. Jelene Stupljanin, Bojana Dimitrijevića, Maje Mandžuke, Nemanju Oliverića, Elizabetu Đorevsku, Miloša Samolova...

Serija "Miholjsko leto" se snima prema scenariju Ivana M. Lalića, Jelene Vuksanović i Jelene Ilić, u režiji Ivana Stefanovića i Dejana Karaklajića, u koprodukciji RTS-a i DTS Studiosa.

Igraju i Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Gordana Gadžić, Cvijeta Mesić, Slavko Štimac, Tihomir Stanić, Mladen Nelević, Nemanja Oliverić, Jovan Belobrković, Jelena Stupljanin, Maja Mandžuka, Miloš Samolov, Boris Pingović i mnogi drugi.

Na putu smo da napravimo jednu zanimljivu i tematski drugačiju seriju. Ona se bavi ljudima koji žive lepo svoje treće doba, međutim, serija je po nekom dinamizmu potpuno tinejdžerska, jer sve pršti. Radnja serije odvija se u Domu penzionera. Igram psihoterapeuta koji biva zatečen ispovestima i pričama ljudi trećeg doba”, rekao je Boris Pingović.

Nas su u školi učili da je komedija jedan od najtežih žanrova, a pogotovu na televiziji. Nisam siguran da bih smeo da se zakunem da će ova serija da se zove komedijom. Mislim da ona ima romantičarski, dramski, melodramski prizvuk”, istakao je glumac Svetozar Cvetković.

Pogledajte kako je bilo na setu serije "Miholjsko leto":

(Telegraf.rs)

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA