Preko 130.000 gledalaca kod nas pogledalo sada i najveći animirani film svih vremena - "U mojoj glavi 2"

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sada i najveći animirani film svih vremena po zaradi, "U mojoj glavi 2" ujedno je i trinaesto ostvarenje na istorijskoj rang listi svih uspešnih filmova

Već najuspešniji bioskopski film u 2024. godini svuda u svetu, Diznijeva i Pixarova animacija „U mojoj glavi 2“ (Inside Out 2) sada je i najveći animirani film svih vremena, sa postignutom zaradom od skoro milijardu ipo dolara na svetskim blagajnama. Pored toga što je nadmašio "Zaleđeno kraljevstvo 2" iz 2019. godine, crtani film popeo se na 13. mesto na globalnoj rang listi svih vremena, kada je o zaradama reč.

Animirana avantura i dalje privlači domaću publiku, a gledanost u našim salama dostiže brojku od skoro 130.000 gledalaca.

Dizniijeva animacija U mojoj glavi 2 oduševila je svetski auditorijum, ali i kritiku, koja je nakon devet godina od kada je nastao prvi deo filma koji je bio ispunjen jakom imaginacijom, dočekala nastavka avanture saznajući šta se sada dešava u glavi nešto starije junakinje Rajli.

Film U mojoj glavi 2 Foto: Promo/ © 2023 Disney/Pixar

Rajli je bila devojčica čiji um su nastanjivale emocije, koje su trasirale njen svakodnevni život. Sada, kada je ona izrasla u tinejdžerku, pored straih osećanja Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja, u njen glavu stižu novi cimeri.

Starim emocijama niće biti lako kad im se pridruže Zavist, Sramota, Smor i Anksioznost.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kolaps u saobraćaju kod Beograda na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA