Internet senzazija "Skibidi Toilet" dobija film

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Skibidi je postepeno evoluirao u više od 70 mini-serija na internetu od 1 do 5 minuta koji prikazuju beskrajno eskalirajući rat između toaleta i kiborga

Internet senzacija "Skibidi Toilet", kako stoje stvari, dobiće i svoj film. Ovaj kontroverzan sadržaj za TV i film razvijaju reditelj Majkl Bej i bivši predsednik Paramount Pictures Adam Gudman, koji su prošle nedelje dali ekskluzivni intervju o svojim planovima za "Skibidi" u najnovijoj epizodi Variety podkasta "Strictly Business".

To što Gudman čak predstavlja prelazak "Skibidija" na TV ili film kao opciju, svedoči o veličini publike koju je prikupila na YouTube-u i Roblok-u, gde je prilika za monetizaciju obilna. 

Podsetimo, Aleksej Gerasimov je 7. februara 2023. godine postavio video od 11 sekundi na svoj YouTube kanal DaFuq!?Boom! nazvan "Skibidi Toilet", na kojem je bila glava koja izranja iz toaleta koji peva. On to nije znao, ali tada 23-godišnjak iz bivše sovjetske republike Gruzije pokrenuo je pravi kulturni fenomen.

Skibidi je postepeno evoluirao u više od 70 mini-serija na internetu od 1 do 5 minuta koji prikazuju beskrajno eskalirajući rat između toaleta i kiborga. Svaki video je eksplozivan, nasilan i bez bilo kakvog uočljivog dijaloga. To jeosvojilo publiku širom sveta, piše Variety.

(Telegraf.rs)

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA