Otkrio čovek koji mu je davao glas: Da li ste ovo o Sunđer Bobu znali?

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tom Keni je imao šta da kaže

Zvezda crtanog filma "Sunđer Bob Kockalone", Tom Keni, otkrio je da je njegov alter ego iz crtanog filma (Sunđer Bob Kockalone) autističan, piše Daily Mail.

"Osoba koja je očigledno bila u spektru prišla mi je i rekla: "Imam pitanje za tebe, Tome Keni da li je i sam Sunđer Bob autističan?" [Odgovorio sam] "Naravno!" Rekao sam, "Znaš šta? To je njegova supermoć, na isti način na koji je tvoja supermoć."

Tomova objava je usledila 11 godina nakon što je na WTF-u podkastu rekao: "Ne znam šta ima u toj emisiji koja govori sa decom koja su iz spektra autizma, ali više od drugih crtanih filmova... jer Sunđer Bob kao karakter je malo autističan. Opsednut svojim poslom, veoma vredan, uđe zaista duboko u nešto."

(Telegraf.rs)

Video: Andrija Milošević u urnebesnom skeču: Naš čovek i haos zbog sunđer Boba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    24. jul 2024 | 10:29

    Originalni glas na Srpskom je nesto najbolje sto sam cuo jos od vremena Mice Tatica,Nikole Simica i vise se ne sjecam ,izvinjavam se svim glumcima koji su pozajmili glas crtanim junacima ,a da ih se ne ajecam! Bilo je to bas,bas ,bezbrizno djetinjstvo:) Bea Cokolade ,tabl3 ,brale ,Litar KKole gkedas kao oni iz Bogovi su pali na teme:)Sladoled na cicanje::))) Slasticar ti ne da vode posle saldoleda,hahaha ne ide to,hahahhaha ,super sam se proveo,i ne zalim ni za cim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA