Pogledajte novi trejler za film "Joker: Folie A Deux"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U glavnim ulogama su Hoakin Finiks i Lejdi Gaga, a film bi trebalo da se pojavi početkom oktobra

Kada se smeješ, ceo svet se smeje s tobom. Tako je najavljen novi film "Joker: Folie A Deux", koji će se u bioskopima širom sveta pojaviti početkom oktobra. Objavljen je i novi trejler, koji možete pogledati ispod teksta.

Od priznatog pisca/reditelja/producenta Toda Filipsa dolazi "Joker: Folie A Deux", dugo očekivani nastavak "Džokera" nagrađenog Oskarom 2019. godine, koji je zaradio više od milijardu dolara na svetskim blagajnama. U novom filmu glumi Hoakin Finiks u njegovoj dvostrukoj ulozi Artura Fleka/Džokera, nagrađenoj Oskarom, pored oskarovke Lejdi Gage.

"Joker: Folie A Deux" pronalazi Artura Fleka institucionalizovanog u Arkamu čekajući suđenje za svoje zločine koje je počinio kao Džoker. Dok se bori sa svojim dvojnim identitetom, Artur ne samo da naiđe na pravu ljubav, već i pronalazi muziku koja je oduvek bila u njemu.

U filmu glume i nominovani za Oskara Brendan Glison i Ketrin Kiner, zajedno sa Zazi Betz, ponavljajući svoju ulogu iz "Džokera".

Filips, koji je bio nominovan za Oskara za režiju, scenario i produkciju "Džokera", režirao je "Joker: Folie A Deux" po scenariju kolega nominovanih za Oskara Skota Silvera i Filipsa, zasnovanog na likovima iz DC-ja. Film su producirali Filips, Ema Tilinger Koskof i Džozef Garner, nominovani za Oskara. Lejdi Gaga je bila muzički konsultant. Izvršni producenti filma su Majkl E. Uslan, Džordžija Kakandes, Silver, Mark Fridberg i Džejson Ruder.

Sa Filipsom iza kamere radi njegov tim iz "Džokera", uključujući direktora fotografije Lorensa Šera, nominovanog za Oskara, producenta Marka Fridberga, montažera nominovanog za Oskara Džefa Grota i kompozitorku Hildur Guđnadotir, koja je osvojila Oskara za svoj rad na filmu. Novost u timu je kostimografkinja Arijana Filips nominovana za Oskara. Ruder je izvršni muzički producent filma, a muzički nadzornici su Rendal Poster i Džordž Drakulijas. Kasting vodi Fransin Mejsler.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšen Džoker! "Pao" u Vašingtonu sa još jednom holivudskom zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA