Vigo Mortensen kritikovao filmske franšize: Predvidljive su i obično nisu dobro napisane

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Zaista ne tražim niti izbegavam bilo koji žanr ili budžet bilo koje veličine. Samo tražim zanimljive priče", rekao je glumac

Vigo Mortensen je u novom intervjuu kritikovao filmske franšize kao "predvidljive" i "da obično nisu dobro napisane".

U razgovoru za Vanity Fair, glumca su pitali zašto nikada nije snimio još jedan film franšize nakon što je glumio u "Gospodaru prstenova" Pitera Džeksona kao Aragorn.

Rekao je da, iako nema ništa protiv franšiza samih po sebi, kaže da mnoge nisu dovoljno dobro napisane da bi privukle njegovu pažnju.

"Zaista ne tražim niti izbegavam bilo koji žanr ili budžet bilo koje veličine. Samo tražim zanimljive priče. Nije mi bitno koji je žanr, koliki je budžet ili ko ih pravi. Nikada ne bih radio film samo zato što ga režira taj i taj. Mora da se radi o priči. I ako mislim da sam pravi za lik, to je uvek na prvom mestu. To važi za franšize. Ako bi neko došao kod mene sa X filmom, trećim delom ili devetim delom, a ja sam mislio da je to sjajan lik i želeo sam da igram taj lik i mislio sam da imam nešto da doprinesem, uradio bih to. nisam protiv toga.

Ali obično nisu tako dobri. Mislim, za mene obično nisu tako dobro napisane. Oni su nekako predvidljivi. Mislim, naravno, uvek postoji pitanje da li ostanem bez novca", naveo je Mortensen, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Video: Ilić: Srbija je atraktivna stranim producentima od 2016. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    18. jul 2024 | 12:20

    Moj dobri Vigo to normalan svijet i ne gleda vise ,a ne da su predvidljive,dosada ziva !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA