Filmski centar Srbije na Pulskom filmskom festivalu

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prijemu su prisustvovali Gradonačelnik Pule Filip Zoričić, Konzul Republike Srbije u Rijeci Nenad Maričić, direktorka Pulskog filmskog festivala Tanja Miličić kao i naši autori Mladen Đorđević, Kosta Đorđević i mnogi drugi predstavnici srpskih filmskih ekipa i festivala

Filmski Centar Srbije je u saradnji sa Srpskim Kulturnim Centrom u Puli održao prijem u čast svih srpskih filmova na ovogodišnjem 70. Pulskom filmskom festivalu.

Prijemu su prisustvovali Gradonačelnik Pule Filip Zoričić, Konzul Republike Srbije u Rijeci Nenad Maričić, direktorka Pulskog filmskog festivala Tanja Miličić kao i naši autori Mladen Đorđević, Kosta Đorđević i mnogi drugi predstavnici srpskih filmskih ekipa i festivala.

Filmski centar Srbije Foto: Grad Pula

V.D direktora Filmskog centra Srbije Ivan Karl je tom prilikom izjavio da je prijem organizovan u prostorijama Srpskog Kulturnog Centra koji je trenutno u renoviranju kako bi dodatno skrenuli pažnju na značaj ovog centra i na njegove programske aktivnosti. Tom prilikom je dogovoreno i da se tokom jeseni u okviru dana srpske kulture upriliči promocija novih knjiga u izdanju Filmskog Centra Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Ilić: Srbija je atraktivna stranim producentima od 2016. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA