Oluja godine je stigla! "Tornado 2" oduvaće sva bioskopska platna

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ovog leta, film o epskoj avanturi "Tornado 2" studija Warner Bros vraća se na velika platna. Ova akcija će vas držati na ivici sedišta i dovesti u direktan kontakt sa jednom od najrazornijih sila prirode – TORNADOM

"Savršena oluja", "najluđa vožnja ovog leta", "akcija koja oduzima dah", "film koji će vas ostaviti bez teksta" i "nezaboravno iskustvo koje treba pogledati na velikom platnu" - samo su neki od komentara na ovaj film.

Od producenata filmova "Svet iz doba jure", "Born" i "Indijana Džones" dolazi film "Tornado 2", nastavak blokbastera iz 1996. godine, "Tornado". U režiji Li Ajzak Čunga, scenariste i reditelja "Minarija" nominovanog za Oskara. Glavne uloge tumače Dejzi Edgar-Džouns, nominovana za Zlatni globus (Where the Crawdads Sing, Normal People) i Glen Pauel (Anyone But You, Top Gun: Maverick) kao dve suprotstavljene strane koje se okupljaju kako bi pokušali da predvide, a možda i ukrote, ogromnu snagu tornada.

Dejzi Edgar-Džouns glumi Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koja je tokom studija lovila razorni tornado, a sada je meteorolog na sigurnom u Njujorku. Njen prijatelj Havi namamiće je nazad na otvorene doline da testira revolucionarni sistem praćenja. Tamo joj se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom superzvezdom društvenih mreža. Tajler uživa u objavljivanju svojih avantura o lovu na oluje u koje ide sa svojom razuzdanom ekipom. Kejt ostaje zatečena ovim suparničkim timom kom je moto što opasnije to bolje.

Film Foto: Promo/ Melinda Sue Gordon/Universal Pictures

Kako se sezona oluja pojačava, stvaraju se dosad neviđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi konkurentski timovi naći će se tačno na putu višestrukih olujnih sistema koji se formiraju iznad Oklahome.

U filmu "Tornado 2" takođe glume i Entoni Ramos, nominovan za Zlatni globus ("In the Heights") kao Havi, Brandon Perea ("Nope"), dobitnica Zlatnog globusa Maura Tirni ("Beautiful Boy") i Saša Lejn ("American Honey"), zajedno sa Dejvidom Korensvetom (nadolazeći "Superman: Legacy"), Derlom Mekormakom ("Peaky Blinders"), Kirnan Šipka ("Chilling Adventures of Sabrina") i Nik Dodani ("Atypical").

"Tornado 2" u distribuciji Blitz Filma dolazi u bioskope 16. jula, a ulaznice za IMAX, 4DX, MX4D i 3D formate potražite već danas na web stranicama svih bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA