Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljen još jedan trejler za film "Osmi putnik: Romul"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Producent filma je uvaženi sineasta Ridli Skot, reditelj čuvenog prvog dela "Osmi putnik" iz 1979. godine

  • 0
Alien Romulus, "Osmi putnik: Romulus" Foto: 20th Century Studios

Od reditelja Fedea Alvareza stiže sedmi po redu nastavak čuvene franšize "Osmi putnik", koji u nazivu dobija produžetak Romul (Alien: Romulus) i koji će se od 15. avgusta naći u domaćim bioskopima, Kao još jedan nagoveštaj najavljivane naučnofantastične priče, 20th Century Studios objavio je drugi trejler za film u kojem ćemo, kao glavne glumce gledati Kejli Spejni, poznatu po skorašnjem ostvarenju "Prisila" Sofije Kopole, zatim Dejvida Džonsona, Arčija Renoa, Spajka Fema i druge.

Producent filma je uvaženi sineasta Ridli Skot, reditelj čuvenog prvog dela "Osmi putnik" iz 1979. godine, koji je bio nagrađen Oskarom za najbolje vizuelne efekte, otvarajući vrata uspešne karijere kako samom Skotu, tako i glumici Sigurni Viver.

Alien Romulus, Foto: 20th Century Studios

Pomenuti prvi film uvod je i za razumevanje najnovijeg, poslednjeg dela čija je radnja smeštena u periodu između Ridlijevog Osmog putnika i narednog nastavka, iz 1986. godine, koji je režirao jednako uvaženi Dežejms Kameron (Osmi putnik 2).

Zvanični sinopsis nagoveštavaju samo to da se radi o grupi mladih svemirskih kolonizatora koji se, dok pretražuje napuštenu stanicu, suočavaju licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu, a reditelj predstojećeg blokbastera Osmi putnik Romul Fede Alvarez ("Ne diši") u intervjuu za britanski Total Film ističe da naziv filma aludira na mit o Romulu i Remu i stavarnju Rima.

(Telegraf.rs)

Video: Film "Furioza: Pobesneli Max Saga" premijerno prikazan u bioskopu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA