Mile Kekin u filmu o Draženu Petroviću igra čuvenog trenera Mirka Novosela: Otkrio kako se pripremao za ulogu

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Nemam sumnje da će publika uživati u filmu", rekao je Kekin

Kao što je poznato, u bioskope stiže film "Dražen" o legendarnom košarkašu Draženu Petroviću. Ono što je zanimljivo jeste da će u ovom ostvarenju glumi i poznati pevač Mile Kekin, koji igra čuvenog trenera Mirka Novosela.

On je ispričao kako se pripremao za ulogu.

"Za početak sam pogledao sve o Mirku Novoselu i Ciboni što sam mogao, sve dokumentarce, snimke i njegova gostovanja u sportskim emisijama. Mirko mi se učinio kao vrlo fokusiran, disciplinovan i pragmatičan čovek, nije pio alkohol, nije bio sklon nekim ekstravagancama. Nije lako tumačiti likove bez nekih većih poroka ali srećom je Mirko imao i svoju temperamentnu stranu", rekao je Kekin i dodao:

Mirko Novosel Mirko Novosel Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

"Bilo je vrlo izazovno za čoveka moje visine glumiti s dvometrašima, ali sam baš uživao, a naročito u sceni kad kao trener objašnjavam nova košarkaška pravila. Filmska ekipa je bila takva da mi je nakon zadnjeg dana snimanja bilo nekako žao što je već završilo. Nemam sumnje da će publika uživati u filmu", rekao je Kekin, piše 24sata.hr.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio kako je dobio nadimak "Trica", pomenuo i Dražena: Aco Petrović za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA