Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Gavrilović na dodeli filmskih nagrada u Londonu: Na događaju su bili i Džoni Dep, Sajmon Le Bon...

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte fotografije sa lica mesta

  • 0
Jelena Gavrilović na dodeli filmskih nagrada u Londonu Foto: Sabrina Nolan

Glumica Jelena Gavrilović bila je među zvanicama dodele filmskih nagrada u Londonu, održane 3. jula 2024, National Film Awards UK, povodom nominacije britanskog filma “Gassed Up” za najbolji triler, u kome Jelena igra jednu od uloga. Film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA.

Na dodeli nagrada Jelena je nosila kreaciju brenda sa naših prostora - Elysian dizajnera Armina Hodžića, uz stajling Vesne Jerković. Pored naše glumice na dodeli su bili, između ostalih Sajmon Le Bon, Lulu, a među nagrađenima su bili Entoni Hopkins i Džoni Dep.

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a.

U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Gavrilović na koncertu Antonisa Remosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA