Vreme čitanja: oko 2 min.

Promena vlasničke strukture UNA televizije Srbija

A. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

UNA televizija u Srbiji, kompanija u stopostotnom vlasništvu UNA WORLD NETWORK DOO (članica Infinity International Group), objavljuje prenos celokupnog vlasničkog udela dosadašnjem članu Upravnog odbora i regionalnom direktoru UNA televizije Aleksandru Radošu i dosadašnjem predsedniku Upravnog odbora Srđanu Praštalu.

  • 0
UNA televizja Foto: Promo

UNA televizija je jedna od najmlađih regionalnih televizijskih stanica koja je počela da emituje program u decembru 2021. godine na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. Simbol UNA televizije je kvalitetan i autentičan programski sadržaj koji se detaljno postavljao i gradio kako bi gledaoci dobili drugačiji i orginalan televizijski koncept. Iza ovog zahtevnog i izuzetno složenog TV projekta, stoji čitav tim vrsnih medijskih profesionalaca, urednika, novinara, poznatih voditelja i TV lica, kao što su Slavko Beleslin, Jasna Đurović, Marija Kilibarda, Marijana Tabaković, Andrija Milošević i mnogi drugi koji dele viziju UNA televizije - kreiranje kvalitetnog, objektivnog i kredibilnog programa, uz očuvanje i uvažavanje istinskih vrednosti našeg društva. U Srbiji, UNA televizija je prošle godine dobila gradsku frekvenciju.

UNA televizja Foto: Promo

Bojan Vujić, predsednik Uprave “Infinity International Group” u čijem sastavu se nalazila UNA televizija Srbija, izjavio je povodom prenosa vlasništva:

Želeli bismo da se zahvalimo sjajnom timu profesionalaca u Srbiji koji su pomogli da se ova televizija razvije. Uradili su odličan posao u pogledu pozicioniranja UNA televizije i uvereni smo da će UNA televizija pod vođstvom Srđana Praštala i Aleksandra Radoša, nastaviti putem uspešnog razvoja i rasta. Izuzetno profesionalno iskustvo koje obojica poseduju u rukovođenju i upravljanju, predstavlja sigurnu osnovu za dalju nadogradnju UNA televizije čiji temelj su Srđan i Aleksandar postavljali s velikim entuzijazmom i jasnom vizijom“.

UNA televizja Foto: Promo

Osnivanje i formiranje UNA televizije jedan je od najvećih izazova u mojoj karijeri. U uslovima velike konkurencije, kreiranje nove televizije od poverenja nije bio nimalo lak zadatak. Ipak, uspeli smo za kratko vreme da pridobijemo pažnju gledalaca, okupimo vrhunski tim i postavimo zdrav i kvalitetan program. Uz apsolutan fokus na dalje jačanje kvalitetnog i autentičnog programskog sadržaja i neophodnu reorganizaciju poslovanja, ostajemo posvećeni našoj viziji koju smo imali od početka rada UNA televizije, da budemo inspiracija i najboljii izbor našim gledaocima”, izjavio je Srđan Praštalo, suvlasnik UNA televizije u Srbiji.

Prenos vlasništva je završen i UNA televizija u Srbiji nastavlja dalji rad u okvirima nove vlasničke i upravljačke strukture. Pred nama su novi izazovi, strukturna i poslovna reorganizacija koja će imati za cilj jačanje i nadogradnju u svim aspektima našeg rada i stabilnog poslovanja kompanije. Čvrsto ostajemo posvećeni inovativnom pristupu u ponudi programskog sadržaja, koji će dalje trasirati put UNA televiziji ka vrhu medijske scene Srbije” - rekao je suvlasnik UNA televizije u Srbiji, Aleksandar Radoš.

(Telegraf.rs)

Video: Crni dim pokrio nebo iznad Šida, vatra guta sve pred sobom: Snimak velikog požara u fabrici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA