Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac iz "Kuće zmaja" je za potrebe scene bio potpuno go, bez pomoći protetike

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rediteljka je otkrila detalje

  • 1
House of Dragon Printskrin: HBO

U trećoj epizodi nove druge sezone "Kuće zmaja" ("House of Dragon"), princ Aemond se skinuo u bordelu, a ono što je zanimljivo da se glumac Juan Mičel (koji igra princa Aemonda) nije se oslanjao na protetiku da bi se scena dogodila. Već je zaista bio nag, piše UNILAD.

To je potvrdila reditelja seriej Gita Patel u razgovoru za "Variety".

"Juan je tako sjajan glumac. On razume šta treba da uradi da bi prikazao Aemonda. Kada sam prvobitno razgovaralas njim o golotinji, rekla sam mu: "Hajde da prođemo kroz priču. Ako se ne osećaš prijatno da si go, onda nećeš biti go." Na taj način smo oboje bili na istoj strani. Počeli smo da prolazimo, a on me je proveo kroz svoj lik. Jedna stvar u režiji koja je zaista važna je predati se glumcima, a glumci se predaju. To je uzajamno predanje. U ovom slučaju, Juan je toliko dobro poznavao njegov lik da sam ga slušao i hodao s njim dok smo prolazili kroz svaku epizodu pre ove", rekla je Gita Patel i dodala:

"Došli smo do toga da je Aemond povređen. Maltretirali su ga kada je bio mali. Pošto je bio povređen, stvorio je ovu ličnost koja je bila sušta suprotnost od onoga kako se osećao. Stvorio je ličnost nekoga ko je bezosjećajan i ne obazire se na ono što drugi misle o njemu. Taj pomak, od nekoga ko je ranjiv do bukvalnog gledanja kako oblači oklop, bio je ono što smo tražili u toj sceni. To je jedan od retkih slučajeva kada vidite malo dete u njemu i vidite bol u njemu. Polako počinje da navlači oklop i kada ustane, činjenica da ga nije briga što mu vidiš penis je tako snažan visceralni pomak. I tako je, naravno, Juan rekao: "Želim da budem potpuno go u tom trenutku. To mi je važno jer je to moj lik. To bi on uradio." I to smo uradili", rekla je Patelova.

(Telegraf.rs)

Video: Ilić: Srbija je atraktivna stranim producentima od 2016. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. jul 2024 | 15:00

    "a on me je proveo kroz svoj lik" - И све то без протетике...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA