Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro Martin Mal, glumac iz serije "Dva i po muškarca"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao je ulogu farmaceuta Rasela, koji je Čarliju prodavao drogu

  • 0

Glumac Martin Mal, koga se sećamo po ulozi farmaceuta Rasela iz serije "Dva i po muškarca", koji je Čarliju prodavao drogu, je preminuo i imao je 80 godina. Ovu vest potvrdila je njegova ćerka na Instagramu.

"Slomljeno mi je srce što moram da podelim da je moj otac preminuo kod kuće 27. juna, posle hrabre borbe protiv duge bolesti. Bio je poznat po tome što je bio odličan u svakoj kreativnoj disciplini koja se može zamisliti, kao i po tome što je radio reklame za "Red Roof Inn". Taj vic bi mu bio smešan. Nikad nije bio smešan. Mom tati će duboko nedostajati njegova žena i ćerka, njegovi prijatelji i saradnici, kolege umetnici i komičari i muzičari, i— znak zaista izuzetne osobe – od strane mnogih, mnogih pasa. Strašno sam ga volela", napisala je ćerka na Instagramu.

Pored serije "Dva i po muškarca", Martin Mal je igrao u ostvarenjima "Fernwood 2 Night", "Clue", "Arrested Development", "Roseanne", piše Variety.

Podsetimo se jedne njegove scene iz serije "Dva i po muškarca":

(Telegraf.rs)

Video: Film "Furioza: Pobesneli Max Saga" premijerno prikazan u bioskopu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA