Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve nas je zasmejavao": Vjera Mujović otkrila za Telegraf kako je Dragan Jovanović briljirao u ulozi Drakčeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On (Dragan Gagi Jovanović, prim.aut) je igrao svim suprotnim zakonima komedije", rekla je glumica za naš portal

  • 0

Na RTS-u imamo opet priliku da gledamo čuvenu seriju "Moj rođak sa sela", a u ovom ostvarenju je briljirao Dragan Jovanović u ulozi Dragorada Drakčeta Maleševića. U razgovoru za Telegraf.rs, glumica Vjera Mujović, koja je glumila lik Rajne Jovanović (u koju je Drakče smrtno bio zaljubljen, prim. aut), ispričala je kako se popularni Gagi fantastično snašao u ovom ostvarenju

"On je napravio upečatljiv, legendarni lik. Taj njegov Drakče je jedan legendarna uloga i jedan od najboljih u televizijskoj produkciji. On (Dragan Gagi Jovanović, prim.aut) je igrao svim suprotnim zakonima komedije. Mi smo se toliko smejali. On je nas sve zasmejavao", rekla je Vjera Mujović za naš portal.

Dotakla se i Tanasija Uzunovića, koji je fenomenalno odigrao lik Drakčetovog oca Rajka Maleševića.

"Naravno, tu je i pokojni Tanasije Uzunović koji je bio sasvim različit od njega, krajnje ozbiljan. Voleo je mnogo puta da ponavlja kadrove, bio je zahtevan. Naravno, bio je zahtevan prema sebi i prema partneru", rekla je Vjera, da bi ponovo pohvalila Gagija Jovanovića.

"Sa Gagijem se rezultat postiže lako. To je i lepo i zadovoljstvo", rekla je glumica.

Vjera Mujović je aktivna što se tiče glume. Kako nam je rekla, možemo je gledati u seriji "Ringišpil", koja će se emitovati na RTS-u, takođe će snimatu Crnoj Gori, dok će sa Marijom Bergam put Kirgiziju na jedan festivalu, a takođe će biti deo manifestacije "Muzetea".

(Telegraf.rs)

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA