Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Gavrilović na pitanje Telegrafa otkrila ekskluzivnu vest: "Radujem se"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tiče se njenog posla

  • 1

Glumica Jelena Gavrilović bila je na koncertu Antonisa Remosa na Belgrade River Festu, a pre nastupa grčkog pevača porazgovarala je sa novinarima. Na pitanje portala Telegraf.rs da li snima neki strani film, otkrila je

"Ne snimam trenutno ništa novo, ali, evo, ekskluzivna vest da film koji sam radila za Amazon Prime je upravo nominovan od strane Nacionalne akademije u Britaniji, tako da ću uskoro, u julu, ići na dodelu tih nagrada. Imenovan je u kategoriji za najbolji triler. Radujem se, što da ne. Super je kada dobiješ priliku da radiš na drugom jeziku. Neretko su naši glumci deo tih stranih ekipa i uvek je to dobro. Dobra prilika i velika čast", rekla je Jelena Gavrilović.

Glumica je navela da je lepo kada radiš ono što voliš.

"Treba prihvatiti to da ćemo uvek igrati strance i onda je to kul. To je uvek zabavno. Super je da radiš posao gde možeš da se provedeš"", rekla je Jelena.

Gavrilovićeva je imala priliku da peva Diznijeve pesme u mts Dvorane sa svojim kolegama.

"To je nešto najizazovnije što sam radila u svojoj karijeri. Jako mi je teško bilo, emotivno i vokalno, zahtevno. Retko kada imaš priliku da otpevaš jednu takvu pesmu javno, kamoli dve. Imali smo sjajnu ekipu. Divni, mladi, talentovani ljudi. I simfonijski orkestar. To je za mene najbolje što je ovaj grad mogao da pokloni mališanima", rekla je Jelena Gavrilović.

Ceo intervju možete pogledati na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen Diznijev koncert u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. jun 2024 | 22:03

    Najlepsa javna licnost u Srbiji uz Slobodu Micalovic,tuda su negde♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA