""Heroji Halijarda" će gledati preko 100 miliona gledalaca"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radoš Bajić je naveo da će film "Heroji Halijarda" biti prikazan na kineskoj nacionalnoj televiziji

Radoš Bajić je gostujući u emisiji "Beogradska hronika" naveo da će film "Heroji Halijarda" biti prikazan na kineskoj nacionalnoj televiziji. On ističe da u Kinu nije nepoznat, jer je glumio alibora u filmu "Partizanska eskadrila", a filmovi "Hajrudina Šibe Krvavca", "Valter brani Sarajevo", "Most", "Diverzanti" i "Partizanska eskadrila" su bili popularni u ovoj zemlji, piše RTS.

"Ali zahvaljujući zalaganju 'Telekoma", koji je izvršio prezentaciju našeg zajedničkog projekta, jedini film koji će biti prikazan na državnoj kineskoj televiziji, to su "Heroji Halijarda". Dobili smo informaciju da će ga u jednom emitovanju gledati preko 100 miliona gledalaca", rekao je Radoš Bajić.

Radoš Bajić Foto: Tanjug/AP/Alexander Zemlianichenko

Radoš Bajić bio je deo žirija na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi.

"Ja sam dobio poziv od gospodina Nikite Mihalkova, što je za mene velika čast i bio sam član međunarodnog žirija. I da završim, naš film nije prikazan u Kanu već je imao svoju promociju, ali na završetku Kanskog festivala, kao kruna, potpisali smo ugovor sa jednom veoma uglednom distributerskom kućom iz Amerike, iz Los Angelesa, "Entertejment kvartom"", naveo je Bajič.

(Telegraf.rs)

Video: Mlade glumice Una Kozić i Marija Bogdanović uspešne u diplomskoj predstavi Sladoled

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA