"Uz snagu ljubavi sve je moguće": Najavljena premijera filma "Sunce mamino" sa Brankom Katić

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumci i autor su stvorili tinejdžersku i porodičnu crnu komediju o odrastanju, vrlo složenim emotivnim odnosima, porodičnim vezama, jednu priču o ljubavi kao univerzalnoj sili koja ume da razboljeva, leči i sve pokreće.

Svečana premijera novog domaćeg filma "Sunce mamino" Koste Đorđevića biće održana 13. februara u Mts Dvorani.

Ovaj film o ljubavi, sukobu generacija, odrastanju, predstavnici medija pogledali su danas u u Mts Dvorani.

Prisutnima su se obratili: reditelj i scenarista Kosta Đorđević, producent Miloš Ivanović, direktorka fotografije Bojana Andrić.

Branka Katić uključila se uživo putem Zoom platforme. Ona je istakla da je zaista uživala da sarađuje sa mladim glumcima i pohvalila Pavla Čemerikića koji je u ulozi njenog starijeg sina. Objasnila je da potrebno da svako od gledaoca pronađe neku svoju poruku filma koju će da nosi, dok ona misli da bi osnovna poruka ovog ostvarenja bila - snaga ljubavi, da je uz nju danas sve moguće.

Đorđević je otkrio da je ideju za scenario svog trećeg filma, nakon zapaženih „S/Kidanje“ i „Reži“, imao još 2004. godine, kada mu je preminula baka.

Glumačku ekipu čine Pavle Čemerikić, Branka Katić, Denis Murić, Alisa Radaković, Pavle Mensur, Dubravka Kovjanić, Draginja Voganjac, Toma Trifunović, nedavno preminula Melita Bihali, i drugi.

Glumci i autor su stvorili tinejdžersku i porodičnu crnu komediju o odrastanju, vrlo složenim emotivnim odnosima, porodičnim vezama, jednu priču o ljubavi kao univerzalnoj sili koja ume da razboljeva, leči i sve pokreće.

Inače, u odjavnoj špici ispisana je poruka "Za Anči" posvećana devojčici Ani Božović, koja je nastradala 3. maja u O.Š. "Vladisav Ribnikar".

Deo konferencije za medije pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Ko nas je sastavio neka nas nikada ne rastavi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA