Objavljene nominacije za "Oskara": "Openhajmer", "Barbi", "Maestro" se bore za titulu najboljeg filma

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Ko je vaš favorit?

U Los Anđelesu objavljene su nominaciju za 93. izdanje Oskara, čija ceremonija će biti održana 10. marta, veče nedelja na ponedeljak.

Za nagradu najbolji film bore se "American fiction", "Anatomy of Fall", "Barbie", "The Holdovers", "Killers Of The Flower Moon", "Maestro", "Oppenheimer", "Past Lives", "Poor Things" i "The Zone of Interest"

Za titulu najboljeg glumca bore se Bredli Kuper ("Maestro"). Kolman Domingo ("Rustin"), Pol Đamati ("The Holdovers"), Kilijan Marfi ("Oppenheimer") i Džefri Rajt ("American Fiction").

Za titulu najbolje glumice se bore Anet Bening ("Nyad"), Lili Gledstoun ("Killers Of The Flower Moon"), Sandra Huler ("Anatomy of Fall"), Keri Maligen ("Maestro") i Ema Stoun ("Poor Things").

Za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja bore se "Il Capitano" (Italija), "Perfect Days" (Japan), "Society Of The Snow" (Španija), "The Teacher's Lounge" (Nemačka) i "The Zone of Interest" (Ujedinjeno Kraljevstvo).

Za najboljer režisera se bore Džastin Trit ("Anatomy of Fall"), Martin Skorseze ("Killers Of The Flower Moon"), Kristofer Nola ("Oppenheimer"), Jorgos Lantimos ("Poor Things") i Džonatan Glejzer ("The Zone of Interest").

Evo i svih nominacija.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    23. januar 2024 | 15:10

    Meni se Barbi ni malo ne dopada.

  • ZVEZDA

    23. januar 2024 | 16:09

    Možda se ne slažete ali ja mislim da je obezvređen crtani film. Možda bežim od teme i znam da Barbi film ali generalno crtani više ne postoji. Jeste da me cepa nostalgija ali sad za Novu godinu gledam, crtaći, kompjuterizovano sve. I razumem da se ide u korak sa vremenom ali ako crtani junak izgleda ko živ čovek, reka, drvo, mačka sve kao u prirodi onda mu dajte novi žanr. Moja deca su velika ali znam po drugima , malo dete crta na tabletu sa 3 godine a mama kaže bolje nego da se umaže sa bojicama. Mislim da treba pratiti trend ali ostaviti i nešto staro što valja neka potraje. Podstakla me Barbi, od lepog sadržaja su napravili nešto sa plastificiranim glumcima gde je sve veštačko i na silu. Odužila sam, aj ćao.

  • .sssa

    23. januar 2024 | 17:41

    Nažalost Barbi je totalan promašaj . gledao sam deo filma i to je najgora komercijalna prica.šta reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA