Vreme čitanja: oko 1 min.

Entoni Hopkins piše svoju autobiografiju

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac je takođe otkrio da njegova supruga Stela Hopkins trenutno radi na dokumentarcu o njegovom životu

  • 0
Sir Anthony Hopkins Entoni Hopkins / Foto: Shutterstock

Entoni Hopkins je otkrio da je počeo da piše svoju autobiografiju.

U razgovoru za "People" nedavno, legendarni glumac je otkrio da je u jeku pisanja svoje autobiografije, koju je opisao kao "čudan proces". U svojoj 86. godini, Hopkins je vodio dug, plodan život i karijeru.

Međutim, kaže da mu je to "prilično sećanje" i da mu sećanje na ključne događaje u životu ne smeta.

"Shvatio sam koliko sam blagosloven jednom stvari. Možda je to mozak mog glumca. Imam prilično pamćenje. Sećam se dana u mesecima u godinama", rekao je Hopkins za "People"

Međutim, to nije jedini projekat zasnovan na Hopkinsovom životu i karijeri koji je trenutno u izradi. Glumac je takođe otkrio da njegova supruga Stela Hopkins trenutno radi na dokumentarcu o njegovom životu, prenosi NME.

Na pitanje koliko je Stela daleko u tom procesu, Entoni Hopkins je rekao: "Ne znam. ne pitam je. To je dosta filma. Ne znam kada će izaći."

Međutim, dodao je da je Stela već intervjuisala njegovu koleginicu iz filma "Kad jaganjci utihnu" Džodi Foster za dokumentarac.

Na temu filma "Kad jaganjci utihnu", Hopkins je rekao da uloga Hanibala Lektora ostaje "jedan od najboljih delova koje sam ikada pročitao".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA