Jelena Simić za Telegraf o "Slagalici": Otkrila koje igre voli i s kojom koleginicom je u najboljem odnosu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

"TV Slagalica" je proslavila 30 godina postojanja

"TV Slagalica" proslavila je nedavno jubilej, 30 godina postojavanja, a jedna od voditeljki, Jelena Simić, je u intervjuu za Telegraf.rs pričala o kvizu. Takođe je otkrila koje igre najviše voli i s kojom koleginicom je u najboljem odnosu.

  • Jelena, veliki jubilej "Slagalice", kako Vi pamtite Vaše početke u kvizu?

Pa od 30 godina "TV Slagalice" mojih je 3. Moram da kažem da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam deo istorije "TV Slagalice". To je omiljeni kvit svih nas. Evo, čuli smo sada i poznate ličnosti koje su govorile i vezivali "TV Slagalicu" za porodicu, svoje detinjstvo, za toplinu i ljubav.

  • Kako ste postali voditeljka "Slagalice"?

Na predlog Olivere Kovačević, moje urednice tada Zabavnog programa. Ona je predložila i ja sam bila iznenađena predlogom. Otišla sam na probu. I tako je sve počelo. I zaista sam zahvalna što sam sada deo ovog tima i deo ovog jubileja.

  • Koji momenat Vam je najdraži u "Slagalici"?

Ja kada sam počinjala da vodim "TV Slagalicu", moram da priznam da od svih formata koje sam radila, a radila sam ih mnogo na RTS-u... Sada radim emisiju "Jedan dobar dan" na RTS-u, koja ide svakog dana i ja u tu emisiju ulazim kao u svoj dnevni boravak. Međutim, kada sam počinjala da "Slagalicu" vodim, moram da kažem da mi nije bilo svejedno. Imala sam tremu, jer je to velika odgovornost. To je kviz koji je najgledaniji, kviz koji ima toliku istoriju i bilo me je strah da nešto ne pokvarim.

  • Koju igru u kvizu najviše volite, koju ne?

Volim po tome šta mi je zanimljivije, jer ja uživam u vođenju ovog kviza i uživam da gledam takmičare koji se bore za svaki poen. I meni je najzanimljivije kada igraju "Ko zna, zna" i kada pritiskaju tastere i lupaju, lupaju taster dok ja nisam pročitala pitanje i to mi je najzanimljivije, to mnogo volim. Ili, recimo, kada dođemo do "Asocijacija", a tu je rezultatska klackalica, gde nije velika razlika i onda ko će tu da pogodi, pa kada se preznojavaju. To mi je najzanimljiviji deo. Eto, zbog toga volim te igre.

  • Koje takmičare pamtite?

Pamtim ih sve. Pamtim ove mlade takmičare koji su nas zaista fascinirali svojim znanjem. Neki mladi ljud, neki pametni ljudi došli su u "TV Slagalicu" i pokazali jedno veliko znanje. Meni je drago što je "TV Slagalica" inspiracija mnogima i ja se nadam da će u godinama pred nama biti inspiracija generacijama i generacijama.

  • Šta biste savetovali takmičarima?

Ja kada dođem, ja uvek opustim malo atmosferu. Uvek se šalim nešto sa njima. Gledam da ih opustim na neke te šaljive momomente. U stvari, imam cilj da budu što opušteniji kako bi što bolje pokazali kvalitetnije svoje znanje.

  • S kojom koleginicom iz "Slagalicom" ste u najboljem odnosu?

Najbliža sam sa Kristinom Radenković, jer mi radimo emisiju "Jedan dobar dan". Obe uređujemo tu emisiju i vodimo i sa njom sam em na poslu po ceo dan. Kada dođemo kući, komuniciramo u dva, tri ujutru. Takođe i sa Marijom Veljković. Jako dobro se slažemo, dobar smo tim, dobra ekipa.

  • Koju emisiju biste voleli da vodite?

Trenutno mislim da mi je dovoljno. Radim dve emisije, "Slagalicu" i "Jedan dobar dan", i sasvim mi je dovoljno u ovom trenutku.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA